Horoscop complet AstroCafe pentru 24 ianuarie: O zodie se retrage din lume, alta isi schimba viziunea

Horoscop complet AstroCafe pentru 24 ianuarie: O zodie se retrage din lume, alta isi schimba viziunea
Horoscop complet AstroCafe pentru 24 ianuarie: O zodie se retrage din lume, alta isi schimba viziunea

AstroCafe prezinta horoscopul zilei de 24 ianuarie 2018. Apar surprize mari pentru toate zodiile.

Capricorn

Desi nu-ti place confuzia care simti ca pluteste deasupra relatiilor si in tot ce tine de comunicare, totusi aceasta zi iti aduce idei remarcabile si inspiratie. Daca esti atent, poti vedea solutii pe care le cautai demult si poti accesa informatii care iti schimba perspectiva in sens pozitiv, asupra unor situatii din viata ta. O zi buna pentru impartasit idei, pentru intalniri alese dupa bunul plac al sufletului tau si pentru cercetare... interioara.

Varsator

Avand in vedere contextul astral, acesta anunta ca e momentul sa-ti urmezi intuitia si sa fii atent la constientizarile din aceste zile, mai ales in ce priveste chestiunile legate de finante si afaceri. Acum poti da nastere la idei noi, fiind inspirat si capabil sa intri in contact cu talentele si abilitatile tale naturale. Deschide-te mai mult spre latura creativa, fara a ignora detaliile practice.

Pesti

E clar ca te afli intr-un moment de evaluare personala si de imbunatatire in toate aspectele care tin de personalitatea, atitudinea, infatisarea ta. E timpul pentru a-ti recunoaste nevoile reale si a aduce lumina in unele chestiuni nefunctionale din relatiile tale, recunoscand ceea ce simti si vrei cu adevarat. Nu te sfii sa te asculti si sa faci alegerile pe care le consideri sanatoase si benefice pentru tine.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 ianuarie: Doua zodii se cearta si ajung la despartire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies