Horoscop complet AstroCafe pentru 3 februarie: O zi cu multe suisuri si coborasuri pentru zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 3 februarie: O zi cu multe suisuri si coborasuri pentru zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 3 februarie: O zi cu multe suisuri si coborasuri pentru zodii

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 3 februarie 2018.

Rac

Treburile gospodaresti sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Se recomanda atentie desosebita la instalatiile de aer din spatiul locativ, pentru ca exista hibe ascunse greu de depistat. Pe de alta parte esti foarte emotiv si de aici poti isca usor conflicte cu membrii familiei. Orice subiect ati discuta, cu greu se cade la pace.

Detaseaza-te si nu te implica in treburile altora.

Leu

Rudele si prietenii apropiati iti sunt alaturi zilele astea. Sunt posibile discutii aprinse, contradictii, insa astfel vei afla informatii pretioase legate de cei dragi. Recomandabil este sa fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamagi profund. Comunicarea este ingreunata, iar mentalul cotidian bulversat. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune.

Evita implicarea in treburile celorlalti si ocupa-te mai mult de tine. Ai nevoie sa iti modifici atitudinea vizavi de ceilalti si sa te axezi mai mult pe fortele tale.

Fecioara

Castigurile dobandite din munca proprie te preocupa mult in acest weekend. Bani iti pot veni din colaborari, parteneriate sau activitati desfasurate in comun cu altii. Exista lucuri greu de patruns si inteles vizavi de venituri.

Fii prudent, deoarece mirajul castigurilor usoare este la cote inalte. Energia vitala fluctueaza, iar asta se va simti in starile tale. Bine ar fi sa te opresti pentru cateva momente din iuresul vietii cotidiene si sa-ti analizezi scara valorilor morale. Poate sunt lucuri pe care trebuie sa le schimbi. 

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Oana Hanganu 5 - 11 februarie 2018. Trei zodii au noroc in dragoste si la bani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies