Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi.

Rac

Este nevoie să te ocupi de activităţile gospodăreşti şi să relaţionezi cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar şi rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să-ţi îndeplineşti şi sarcinile profesionale de la locul de muncă îţi displace, dar astrele te pun la treabă, neţinând cont de toanele tale. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate.

Vor reveni în atenţia ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Fii prudent şi nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. La finalul săptămânii contextul astral îţi va oferi imbolduri serioase de a schimba ceva în domeniile muncii şi al sănătăţii.

Leu

Debutul săptămânii te găseşte în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiaţi, bucurându-te din plin. Vorbeşti frumos, îţi etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuţi.

Călătoriile pe distanţe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante pentru tine, demne de luat în calcul. Vor interveni însă şi aspecte patrimoniale sau situaţii deosebite în plan familial. Fii prudent şi ajută-ţi neamurile cu tot ce poţi. Chiar şi o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrăţişare contează enorm. Weekend-ul anunţă turnuri importante în plan amoros şi în relaţiile cu copiii. Activităţi recreative şi distracţii.

Fecioara

Aspectele privitoare la banii câştigaţi din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt şanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tale, dar cu siguranţă te vor ajută să treci mulţumitor peste această perioadă. Învaţă şi obişnuieşte-te să foloseşti strictul necesar! Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenţia într-un mod destul de zgomotos.

Sunt posibile discuţii aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine şi viaţa ta. La sfârşitul săptămânii îţi prinde bine ambientul domestic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Mihai Voropchievici: care sunt zodiile ghinioniste in luna martie. Pierd tot, se cearta si nimic nu le merge bine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies