Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi.

Capricorn

La începutul săptămânii se evidenţiază aspectele profesionale şi cele privitoare la imaginea ta în ochii celorlalţi. Se pare că ai sarcini de lucru importante, astfel că acum şefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvi. Este bine să vorbeşti direct şi la obiect, pentru că unii îţi pot pune beţe în roate. Aspectele locative, cele legate de familie sau de treburi gospodăreşti sunt şi ele prezente în preajma ta. Sunt posibile situaţii delicate, de aceea trebuie multă atenţie, discernământ şi răbdare. Ai în preajmă prieteni şi protectori excepţionali. Urmează-le sfaturile, dar tu evită să-ţi expui prea mult slăbiciunile şi temerile. La sfârşitul săptămânii este posibilă o multitudine de stări, trăiri, senzaţii şi emoţii.

Varsator

Primele zile ale săptămânii îţi aduce dorinţă de elevare, planuri de căltorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu-ţi prea susţin doleanţele, dar la momentul potrivit te vor ajuta.

Alcătuieşte un plan de activităţi culturale şi antrenează-i şi pe cei dragi alături de tine. Vei fi nevoit să te preocupi şi de domeniul profesional, respectiv de relaţiile cu şefii şi de poziţia ta în cadrul unui grup de lucru. Fii prudent, pentru că sunt posibile discuţii aprinse şi chiar se pot declanşa conflicte cu implicare juridică pe termen lung. La sfârşitul săptămânii se va contura un final important în relaţiile cu prietenii şi protectorii din segmentul socio-profesional.

Pesti

La începutul săptămânii se vor evidenţia relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor te va încuraja să-ţi revelauezi părerile şi intenţiile atât faţă de relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi faţă de relaţiile profesionale. Atenţie că nu eşti în cea mai bună formă, fapt pentru care există tendinţa de a da vina pe ceilalţi. Vor intra în preocupările tale, cheltuielile comune cu alţii, cadourile băneşti, moştenirile sau partajele personale şi profesionale. Sunt posibile veşti secrete, unele chiar interesante. Finalul săptămânii aduce turnuri importante în planurile privitoare la studii, cercetări, călătorii. Rezervă momente pentru odihnă şi discuţii amicale cu cei dragi.


 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop Mihai Voropchievici: care sunt zodiile ghinioniste in luna martie. Pierd tot, se cearta si nimic nu le merge bine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies