Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru saptamana 7 - 13 august.

Balanta

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relaţiile sentimentale. Este vremea schimbărilor definitive legate de felul în care priveşti şi tratezi iubirea şi implicaţiile ei. O relaţie sentimentală se va reconfigura sau finaliza definitiv. Este bine să te detaşezi de trecut, să priveşti obiectiv la situaţiile în care eşti implicat şi să decizi în consecinţă. Este clar însă că lucrurile nu vor mai continua în plan amoros ca până acum.

Intră în discuţie şi copiii: amplificarea conflictelor dintre generaţii, schimbarea opiniilor despre copiii din preajma ta, schimbări majore în programul cotidian al copiilor. Prudenţă în privinţa sănătăţii, deoarece se pot evidenţia afecţiuni ciudate.Tumult în relaţiile parteneriale. 

Scorpion

Săptămâna evidenţiază planul domestic şi relaţiile cu membrii familiei. Se conturează schimbări majore în casă şi privitor la bunuri patrimoniale, deţinute în comun cu membrii familiei şi neamurile.

Se închide o etapă, se deschide o alta. Este bine să te implici serios în treburile casei şi în dialogurile cu ceilalţi, pentru că sunt posibile rezolvări, ameliorări ale situaţiei familiale şi patrimoniale. Planuri domestice de anvergură cu efecte pe termen lung. Discuţii şi acţiuni comune cu persoana iubită şi copiii. La serviciu se întrezăreşte multă forfotă în a doua parte a săptămânii. Prudenţă, pentru că oboseala şi unele afecţiuni vechi îşi vor spune cuvântul.
Cheltuieli majore pentru cele necesare traiului cotidian.

Sagetator

Multe discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat se conturează în această săptămână. Informaţiile vehiculate în preajma ta vor duce la schimbarea mentalităţii şi a sistemului de valori morale după care te ghidezi în viaţă. Discuţii memorabile, întâlniri cu oameni remarcabili care vor lăsa o amprentă emoţională puternică asupra ta. Pe 8 şi pe 9 August va trebui să te ocupi de treburi gospodăreşti şi de relaţiile cu membrii familiei.

Planuri domestice, lămuriri patrimoniale, vizite în locurile natale şi la rude. Vorbeşte strictul necesar şi evită escaladarea conflictelor. Segmentul amoros se evidenţiază în a doua parte a săptămânii.  

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 4 august: Probleme pentru doua zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies