Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 07 - 13 august 2017: Se anunta o saptamana GREA si plina de INCERCARI!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru saptamana 7 - 13 august.

Capricorn

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, secţiunea venituri obţinute dintr-un loc de muncă. Se închide o etapă, fie prin rezolvarea unor datorii vechi pe care unii le aveau la tine, fie se modifică ceva din ambientul muncii şi astfel şi salarizarea ta va fi cu totul alta de acum încolo. Evită planurile de investiţii şi a acumula datorii! În umbră există încă conflicte mocnite, ce duc la modificări serioase în plan profesional. Este bine să renunţi la relaţiile şi situaţiile care stagnează sau care te consumă prea mult. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă la discuţii şi întâlniri deosebite. Selectează informaţiile şi persoanele cărora le mărturiseşti diverse despre tine. Treburi domestice şi dialoguri familiale.

Varsator

O săptămână foarte importantă pentru tine, deoarece contextul astral te predispune la schimbări interioare majore şi definitive. Personalitatea ta se va face remarcată prin reacţiile personale şi prin ceea ce vei spune.

Este bine să-ţi rezervi momente numai pentru a discuta cu tine însuţi şi pentru a creiona planuri de viitor. Recapitulează cele petrecute în ultimele şase luni şi vezi ce anume produce o rezonanţă deosebită în sufletul tău. Acelea sunt aspectele care te vor ajuta să găseşti soluţii optime pentru situaţiile şi relaţiile în care te afli acum. Energia vitală fluctuează, de aceea dozează-ţi conştient eforturile. Cheltuieli, primirea salariului şi a unor bonusuri. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă persoane dragi.

Pesti

Prima parte a săptămânii te predispune la la izolare şi meditaţii interioare. Este o perioadă favorabilă pentru a analiza profund relaţiile şi situaţiile în care te afli. Foarte uşor poţi depista punctele tari şi pe cele mai puţin. Totul pare bizar la prima vedere, însă dacă ai să te linişteşti şi dacă ai să-ţi dezvolţi încrederea în tine însuţi vei înţelege totul corect. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te ocupi numai de treburi uşoare. Îţi vei schimba felul de a fi şi de a te raporta la evenimentele înconjurătoare, acum fiind momente favorabile unui salt evolutiv important. Discuţii privitoare la veniturile pe care le obţii de la un job, cheltuieli şi planuri de investiţii.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 4 august: Probleme pentru doua zodii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies