Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2017: O zodie are probleme cu sanatatea, alta iese dintr-o relatie

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2017: O zodie are probleme cu sanatatea, alta iese dintr-o relatie
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2017: O zodie are probleme cu sanatatea, alta iese dintr-o relatie

Citeste horoscopul saptamanii 27 noiembrie - 3 decembrie 2017 de la AstroCafe.

Rac

Demersurile intelectuale şi planurile de călătorii reprezintă subiecte importante în această săptămână. Chiar dacă vei întâmpina şi niscai obstacole în ceea ce vrei să realizezi, tu urmăreşte-ţi interesele şi nu renunţa. Cineva din străinătate îţi poate oferi informaţii bune referitoare la un curs sau la un loc de muncă. Selectează informaţia şi analizează totul pe îndelete. La serviciu eşti solicitat de către şefi şi de reprezentanţi ai unor instituţii conexe locului tău de muncă.

Se pot relua discuţii profesionale vechi sau secvenţe din sarcini de lucru considerate finalizate demult. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Susţinere din partea prietenilor.

Leu

O săptămână interesantă la capitolul bani şi bunuri comune cu alţii. Apar cheltuieli pe facturi, taxe, datorii diverse sau este nevoie să relaţionezi cu instituţii financiare. Investiţiile tale din ultimii ani ar trebui revizuite şi, în limita posibilului, puse la punct.

Prudenţă şi analiză atentă la documentele financiare personale! Dorinţa de studiu, documetnare, cercetare, dialog cu persoane erudite va fi accentuată şi bine ar fi să-i dai curs. Sunt zile bune pentru a te informa, pentru a discuta subiecte deosebite şi pentru a trasa planuri de viitor. Călătoriile sunt nerecomandate, dar sunt favorizate numai acelea planificate demult şi care te ajută să rezolvi ceva urgent. 

Fecioara

Relaţiile parteneriale sunt provocatoare, dar nu este ceea ce pare. Ţine-ţi firea, detaşează-te de acest segment şi fii circumspect. Cineva din anturajul apropiat, un prieten sau o rudă, te poate ajuta să descifrezi, cât de cât, iţele foarte încurcate ale segmentului partenerial. Tu alegi starea de spirit pe care să o abordezi în aceste zile. Se conturează cheltuieli comune cu alţii pe facturi, taxe, impozite, moşteniri sau partaje. Este vorba despre datorii vechi sau despre chestiuni privitoare la documente cu trebuiau rezolvate mai demult.

Prudenţă şi discernământ! Dialoguri erudite cu persoane deosebite, planuri de călătorii sau de studii.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop Cassandra 27 noiembrie - 3 decembrie: Doua zodii sunt favorizate, altele au parte de tensiuni

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies