Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017: Se destrama relatii si se pierd iubiri de o viata!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017: Se destrama relatii si se pierd iubiri de o viata!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 31 iulie - 06 august 2017: Se destrama relatii si se pierd iubiri de o viata!

Citeste previziunile complete pentru saptamana 31 iulie - 6 august.

Rac

Te implici foarte mult emoţional în treburile celor dragi, mai ales dacă este vorba de copii. Totuşi în fundal este vorba şi despre cheltuieli care se întrezăresc vizavi de aceste persoane. Fii precaut şi chibzuieşte fiecare cheltuială, deoarece există o tendinţă păguboasă la a cheltui peste măsură. La serviciu este mult de lucru, mai ales pe 2 şi 3 August, iar relaţiile colegiale lasă de dorit.

Evită discuţiile contradictorii şi lucrul în salturi. Planifică-ţi atent sarcinile de lucru! Sănătatea este deficitară, astfel încât ai nevoie de odihnă regulată, dietă potrivită şi plimbări uşoare în aer liber. Finalul săptămânii aduce rezolvări parteneriale, atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu partenerii de afaceri.

Leu

Săptămâna debutează cu aspecte domestice, respectiv curăţenii generale, reparaţii sau achiziţionarea unor bunuri. Există animozităţi între tine şi membrii familiei, pe care numai tu le poţi gestiona cu bine.

Eşti combativ şi nerăbdător, astfel că în orice moment poţi declanşa conflicte. Controlează-ţi stările sufleteşti şi reacţiile, pentru că există riscul să oboseşti şi să apară afecţiuni pe sistemul circulator, inimă în mod special şi pe coloana vertebrală. Relaţiile amoroase sunt animate pe 2 şi 3 August, însă se vor lămuri neplcăerile. Intră în discuţie şi relaţiile cu copiii. În plan profesional este rost de sarcini de lucru noi, dar şi de modificarea condiţiilor de muncă. 

Fecioara

Întâlniri şi discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva diverse personale şi profesionale! Se recomandă prudenţă, deoarece în fundal există tensiuni care îţi pot da peste cap planurile propuse pentru fiecare zi a săptămânii. Acasă în familie se animă atmosfera pe 2 şi 3 August, fiind rost de discuţii aprinse şi de activităţi comune cu membrii familiei.

Pe de altă parte se pot avaria instalaţiile de foc şi de aer din spaţiul locativ, deci fii prudent şi verifică, repară tot ce trebuie. Unii membrii ai familiei îţi pot solicita sprijinul în chestiunile lor personale. Finalul săptămânii este favorabil activităţilor recreative alături de cei dragi.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

HOROSCOP complet AstroCafe pentru AUGUST 2017: Oboseala, renuntare la tot si regrete mari pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies