Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna OCTOMBRIE: Decizii importante, probleme de sanatate si accidente!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna OCTOMBRIE: Decizii importante, probleme de sanatate si accidente!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna OCTOMBRIE: Decizii importante, probleme de sanatate si accidente!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru luna octombrie 2017.

Balanta

Prima parte a lunii octombrie e posibil sa aduca nemultumiri, frustrari si constrangeri pentru Balante. Se simt deseori in situatia de a nu putea interveni pentru a schimba o situatie, ceea ce le provoaca destul de mult stress si multe emotii contradictorii. Pe de alta parte, multi nativi Balanta sunt in masura sa ofere sprijin, sa contribuie la vindecarea cuiva, sa ingrijeasca si sa sustină.

E important sa se odihneasca si sa se relaxeze suficient, pentru ca nu stau foarte bine cu nivelul de energie, mai ales fizic.

Dupa 14 octombrie, Venus ajunge acasa la ea in Balanta, asa ca deschide sezonul implinirii afective, a bucuriei si confortului in relatii si in alegerile sentimentale si nu numai. Acesti nativi se simt tot mai bine in pielea lor in a doua jumatate a lunii si au parte de experiente frumoase, alegeri inspirate si satisfactii neasteptate.

Unii nativi pot incepe povesti de dragoste inedite sau isi revigoreaza viata sentimentala sub o forma sau alta.

Un alt aspect important este legat de sectorul financiar care primeste influente excelente incepand cu 10 octombrie. Se anunta oportunitati si contexte favorabile din punct de vedere financiar.

Scorpion

Aici vorbim de un eveniment important, care are loc o data la 12-13 ani, si anume intrarea lui Jupiter in Scorpion pe 10 octombrie si instalarea in acest semn pana in noiembrie 2018.

Jupiter aduce in viata Scorpionilor expansiune, optimism, incredere, dar si magnetism, disponibilitate pentru iubire si romantism. Scorpionii vor deveni tot mai deschisi sa experimenteze, sa simta, sa traiasca din plin, mai ales iubirea si creativitatea.

Creste fertilitatea din multe puncte de vedere, atat din punct de vedere al materializarii unor intentii, cat si in ce priveste experienta maternitatii. Unii Scorpioni se gandesc mai serios la copii si chiar pot aduce un copil pe lume in urmatorul an.

In luna octombrie, sub alte aspecte, de exemplu sub aspectul sanatatii, pentru a fi in siguranta, acesti nativi e nevoie sa pastreze un echilibru in toate. Orice exces sau neglijenta persistenta pot duce la dezechilibre in corp.

Citeste continuarea pe pagina 5 >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies