Horoscop complet ianuarie 2017. Previziuni pentru fiecare zodie in parte

Horoscop complet ianuarie 2017. Previziuni pentru fiecare zodie in parte
Horoscop complet ianuarie 2017. Previziuni pentru fiecare zodie in parte

Horoscop ianuarie 2017. Anul incepe pentru unele zodii in glorie, pentru altele in agonie curata.

BERBEC – Luna este excelenta pentru negocieri, pentru provocari din punct de vedere profesional. Apare si o idila de neuitat. Vei avea parte de multe surprize mai ales daca ne uitam cu atentie la Casa Iubirii.

TAUR – Problema in cazul tau (si in cazul celorlalte doua zodii de pamant) este ca te entuziasmezi foarte repede, inainte sa vezi daca bucuria ta este consolidata de ceva sau nu.

Asadar, entuziasmul simtit in aceasta luna ascunde ceva neplacut.

Horoscop chinezesc 2017. Ce ii asteapta pe cei nascuti in Anul Cocosului

GEMENI – Atentie foarte mare la excesele culinare de la final de luna. Nu doar cu sanatate vor fi probleme. Inceputul lunii va fi marcat de cateva discutii aprinse cu partenerul de viata.

RAC – Esti una din cele mai avantajate zodii din punct de vedere financiar.

Se poate spune ca ploua cu bani toata luna. In ce priveste familia, cei dragi vor avea nevoie acuta de tine.

Vei fi in mijlocul lor in multe situatii pe care ai dorit sa le evitezi. Anul 2017 va insemna o desprindere de dependenta emotionala de familie,. Cu toate astea, nu vei putea sa rupi legaturile nocive din prima.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cele mai compatibile zodii in 2017! Iata cine isi gaseste sufletul pereche

LEU

– Apar nebuloase in toate sectoarele, incepand cu cel financiar. Perioada de visare continua trebuie sa inceteze, pentru ca facturile si frigiderul nu tin cont de ideile tale ingenioase care nu pot fi puse in practica in lumea reala.

Vezi tu, e bine sa ai imaginatie, sa fii creativ, dar nu poti trece dincolo de zidul realitatii cu anumite idei. Iluziile sunt bune daca te si apuci sa faci ceva pentru indeplinirea viselor tale.


Citeste continuarea aici.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies