Horoscop complet Kfetele.ro pentru 8 aprilie: Doua zodii se despart de cineva drag

Horoscop complet Kfetele.ro pentru 8 aprilie: Doua zodii se despart de cineva drag
Horoscop complet Kfetele.ro pentru 8 aprilie: Doua zodii se despart de cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru astazi, 8 aprilie 2018.

Capricorn

 

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stari de spirit fluctuante. Poate ca tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce acestia nu-ti pot oferi sau iti ofera, dar intr-o alta forma decat cea dorita de tine. Se pare ca de la banii si bunurile comune apar regulat discutii aprinse sau neconcordante in actiunile fiecaruia dintre voi. Ar fi bine sa accepti si alte fatete ale relatiilor cu cei dragi si sa le oferi mai multa libertate de miscare.

 

Varsator

 

Pentru ca acasa ai multe si marunte de facut, cumva indatoririle socio-profesionale raman de izbeliste. Atat partenerul de viata, cat si colaboratorii iti pot reprosa faptul ca lasi pe umerii lor saricinile tale, fara ca macar sa le povestesti pe indelete ce se peterece cu tine.

Organizeaza-ti treburile astfel incat sa depui eforturile necesare, atat in segmentul domestic, cat si in cel partenerial. Dupa-amiaza, cina servita cu cei dragi va bucura pe toata lumea.

 

Pesti

 

Multe discutii si treburi profesionale se contureaza astazi. Se recomanda prudenta, pentru ca spiritele sunt incinse si foarte usor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Alege-ti cu grija vorbele si gesturile fata de ceilalti. Unii ar putea interpreta gresit intentiile tale benefice. Poate ca ar fi bine sa inchei unele colaborari sau sa finalizezi sarcinile de lucru comune cu colegii de munca. Spre seara, o sueta cu cineva draga te va ajuta sa intelegi mai bine cele petrecute astazi.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Minerva pentru saptamana 8 - 14 aprilie 2018. Urmeaza o perioada grea de Paste pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies