Horoscop complet Kfetele.ro pentru saptamana 16 - 22 aprilie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti. Urmeaza dezamagiri profunde

Horoscop complet Kfetele.ro pentru saptamana 16 - 22 aprilie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti. Urmeaza dezamagiri profunde
Horoscop complet Kfetele.ro pentru saptamana 16 - 22 aprilie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti. Urmeaza dezamagiri profunde

Horoscop complet Kfetele.ro pentru saptamana 16 - 22 aprilie 2018: Ai grija la persoanele pe care le intalnesti. Urmeaza dezamagiri profunde.

Capricorn

Situaţii de excepţie în segmentul relaţiilor familiale şi în cel domestic. Discuţii aprinse cu membrii familiei, activităţi domestice de anvergură, răsturnări de situaţie dificil de anticipat. Fii prudent, tolerant, înţelegător cu ceilalţi şi evită escaladarea conflictelor. Trasează planuri domestice pe termen lung. La mijlocul săptămânii se vor anima relaţiile sentimentale. Apropie-te de cei dragi, desfăşoară activităţi comune cu ei şi aminteşte-ţi de hobby-urile dragi sufletului tău. Te poţi amuza şi relaxa din plin.

Varsator

Se conturează întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte şi activităţi intelectuale de anvergură. De reţinut persoanele pe care le întâlneşti în aceste zile şi ceea ce discuţi cu ele. Orice informaţie aflată este utilă pe termen lung, chiar dacă la prima vedere pare neinteresantă sau de neînţeles. Prudenţă în toate, pentru că se pot isca conflicte pe termen lung de la banalităţi.

Relaţiile cu membrii familiei se evidenţiază prin dialoguri amiabile, întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri domestice comune.

Pesti

Chestiunile financiare îţi deschid săptămâna. Este vorba despre veniturile pe care le obţii din munca desfăşurată la un loc de muncă şi de cheltuielile cotidiene. Poţi primi sume importante de bani drept recompensă la eforturile depuse în plan profesional. Dar, în acelaşi timp vor interveni şi cheltuieli majore. Fii cumpătat în toate, pentru că există riscul să cheltuieşti prea mult furat de mirajul câştigurilor momentane. Întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop Minerva pentru 15 -21 aprilie 2018. Urmeaza o saptamana de foc pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies