Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru luna Decembrie: O zodie pierde totul, alta primeste multi bani

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru luna Decembrie: O zodie pierde totul, alta primeste multi bani
Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru luna Decembrie: O zodie pierde totul, alta primeste multi bani

Citeste horoscopul complet al lunii decembrie oferit de astrologul AstroCafe.

Gemeni

Viata Gemenilor este extrem de dinamica si, pe alocuri, plina de neprevazut, in decembrie.

Dragoste si relatii: aici e multa zbatere, apar neintelegeri, ies la iveala anumite frustrari si nereguli, dar vestea buna este ca au o perioada buna pentru a le lamuri, revizui, corecta. Si anumite parteneriate se cer schimbate, sau regulile de functionare a acestora.

Bani si munca: foarte multa energie, mult de lucru, determinare, curaj si hotarare.

Gemenii fac acum cat n-au facut tot anul, iar rezultatele sunt foarte bune.

Sanatate: sunt heirupisti si tind sa se suprasolicite. Trebuie sa fie prudenti si sa se ingrijeasca de problemele mai vechi. Vestea buna este ca le sunt solutiile la indemana.

Rac

O luna pasionala, intensa, Racii sunt energizati de Marte si Jupiter in zona iubirii si creativitatii, astfel ca in multi Raci se trezeste un devotament fara margini si multa determinare in ceea ce vor sa creeze pentru placerea lor.

Pentru unii Raci, decembrie trezeste sentimente profunde si inedite de iubire, pasiune. Descopera ceva ce le place sa creeze.

Munca: multe schimbari, revizuiri, reconfigurari au loc in zona muncii. Au de operat cu informatii derutante, care se bat cap in cap. Trebuie sa fie rabdatori si foarte atentie la detalii care celorlalti le scapa. Chiar daca e multa vanzoleala, aceasta luna e edificatoare pentru ei.

Sanatate: aici Racii inca e necesar sa fie atenti, de altfel multi vor aduce modificari substantiale in stilul de viata. Poate se apuca de sport, schimba dieta, reiau investigatii.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies