Horoscop complet pentru toata luna decembrie! Afla ce ti se intampla in dragoste, cariera si bani!

Horoscop complet pentru toata luna decembrie! Afla ce ti se intampla in dragoste, cariera si bani!
Horoscop complet pentru toata luna decembrie! Afla ce ti se intampla in dragoste, cariera si bani!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru luna decembrie 2015.

 

Berbec
Te vei simti mai bine in aceasta luna, astfel ca este bine sa inchei anul lasand in urma toate neplacerile si animozitatile din relatiile cu ceilalti. Relatiile parteneriale devin tensionate si paguboase dupa 5 Decembrie. Fii prudent si controleaza-ti reactiile, intrucat sunt sanse mari de distrugere a unor situatii si relatii bune. Cu toate ca simturile tale iti transmit ca ar trebui sa te debarasezi rapid de persoanele care-ti pun bete in roate, inertia si comoditatea sunt prezente pe tot parcursul lunii, facandu-te sa actionezi lent in situatii in care ar
fi bine sa folosesti viteza maxima. În preajma datei de 11 Decembrie se contureaza o etapa noua vizavi de filozofia de viata abordata. Vor inmuguri in mintea si sufeltul tau conceptii si planuri noi legate de largirea orizontului educativ, dar si relational. Intervalul 24 – 26 Decembrie te aduce acasa, printre cei dragi. Fii intelegator si afectuos cu toata lumea!
Taur
Segmentul sanatatii ramane vulnerabil, asa incat ar fi bine sa te ingrijesti corespunzator.
Posibil sa se accentueze afectiunile specifice sistemului renal, dar si cele ale capului. Evita suprasolicitarea nervoasa si munca in exces! La locul de munca, relatiile devin tensionate, existand riscul demararii unor conflicte pe termen lung. Sefii nu te vor sprijini, iar colegii devin amenintatori. În preajma datei de 11 Decembrie sunt posibile castiguri de la si prin altii, dar si deschiderea unei etape importante de castig. Pot aparea cheltuieli neasteptate dinspre partenerul de viata: taxe si facturi neplatite, amenzi sau mosteniri ce trebuie impartite cu rudele.
Interesante vor fi relatiile cu strainatatea. Posibil sa planuiesti calatorii, sa discuti cu persoanele aflte in alte tari sau sa ti se ofere posibilitatea sa studiezi undeva departe de casa. Relatiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura incepand cu 25 Decembrie. De unele persoane te vei indeparta definitiv.
Gemeni
Sanatatea se imbunatateste vizibil, aspect care va fi remarcat atat de persoanele din anturajul apropiat, cat si de specialistii in sanatate.
Relatiile parteneriale se anima mult, fiind posibile propuneri de colaborare sau reconfigurarea benefica a celor vechi. Bine ar fi sa-ti sustii punctele de vedere, dar la nevoie sa tii cont si de spusele celorlalti. În preajma datei de 11 Decembrie se contureaza o etapa parteneriala noua, cu efecte pe termen lung. Însa nu te aventura pe un teren nou doar de dragul noutatii. Analizeza situatiile ivite si sfatuieste-te si cu altii mai experimentati decat tine.
În intervalul 24 – 26 Decembrie se pare ca vei primi bani, cadouri sau favoruri din partea colegilor de munca sau a celor dragi. Bucura-te de toate si ofera si tu la randul tau vorbe frumoase, incurajatoare si cadouri de sezon. Relatiile sentimentale sunt tensionate, asa incat evita sa ai asteptari prea mari din partea persoanei iubite sau copiilor.
Rac
Vei avea mult de lucru pe tot parcursul lunii.
Este posibil sa apara o colaborare noua sau una deja existenta sa-si schimbe favorabil termenii si conditiile de desfasurare in preajma datei de 11 Decembrie. Totusi fii prudent si analizeaza bine, pe indelete ceea ce ti se propune, deoarece exista riscul sa te suprasoliciti si sa-ti fie greu sa duci totul la bun sfarsit. Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te odihnesti regulat. Pe de alta parte, relatiile sentimentale sunt minunate, astfel ca pentru tine iubirea va pluti in aer la orice pas.
Totul este sa fii atent la pasii facuti, pentru ca entuziasmul amoros dureaza doar pana la finele acestei luni. În intervalul 24- 26 Decembrie iti vei schimba radical atitudinea si modul in care te raportezi la ceilalti si la evenimentele vietii. Este o perioada importanta, in care poti trasa alte planuri de viitor.
Leu
Mentalul este agitat, astfel ca insomniile, discutiile contradictorii, razgandirile vor fi accentuate pe tot parcursul lunii. Ordoneaza-ti gandurile, cultiva pozitivismul si indeparteaza-te de persoanele provocatoare si de situatiile stresante. Calatoriile sunt recomandate numai in regim de urgenta, cele care nu suporta amanare, altfel ar fi bine sa te bucuri de confortul casei si de imprejurimi. Sunt posibile neplaceri serioase in calatorii. Ocupa-te numai de activitati usoare, iar la nevoie cere sprijinul persoanelor de incredere. Segmentul amoros este important si activat pe tot parcursul lunii. Posibil sa se lege o idila pe termen lung, chiar sa te gandesti la a deveni parinte sau a te apropia mai mult de copii. În plan profesional se va deschide o etapa noua, asta insemnand ca poti gasi un loc nou de munca sau activitatea de la actualul se va diversifica. Intervalul 24 – 26 Decembrie foloseste-l pentru odihna alaturi de cei dragi.
Fecioara
Este o perioada importanta in plan domestic. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile, dar si intalnirile cu rudele sau vizitele in locurile natale. Posibil ca din 11 Decembrie sa incepi pregatirile pentru sarbatorile de sezon sau sa planuiesti vacanta de iarna. Ţine cont si de sfaturile sau dorintele celor dragi vizavi de planurile domestice. Se recomanda prudenta la capitolul financiar, deoarece tendinta de a cheltui mult este mare si paguboasa. Relatiile cu anturajul apropiat sunt minunate, astfel ca dialogurile si intalnirile cu prietenii iti vor imbunatati starea de spirit. Însa fii prudent si nu-ti divulga intentiile sau parerile personale despre altii. Posibil sa ti se iveasca ocazia de a calatori pe distanta scurte, ocazie care ar trebui valorificata cu atentie si discernamant. În preajma datei de 25 Decembrie, relatiile cu anturajul socio-profesional va capata noi valente. Atitudinea ta fata de acest segment relational se va modifica definitiv.
Balanta
Esti foarte combativ pe toata durata lunii, respingand tot ce vine din partea celorlalti sau provocandu-i tu pe altii, fie din amuzament, fie din dorinta clara de a-i indeparta pe unii din preajma ta. Controleaza-ti reactiile, pentru ca altfel incet, dar sigur, vei strica relatii si situatii bune. Rudele si prietenii apropiati te sustin si te inconjoara cu multa afectiune si daruire. În plan financiar, veniturile iti cresc si de asemenea cei dragi te vor coplesi cu favoruri si cadouri. Este posibil sa cheltuiesti sume considerabile pe tratamente de ingrijire corporala sau pentru ameliorarea unei afectiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Intervalul 24 – 26 Decembrie predispune la finalizarea unei etape socio-profesionale, dar cumva va afecta si segmentul domestic. Posibil sa renunti la o functie, la anumite responsabilitati profesionale sau se pot schimba definitiv conditiile de munca si salarizare.
Scorpion
Intervalul 05 – 30 Decembrie predispune la ingrijiri corporale, de genul spa sau terapiilor alternative. Îti sunt favorizate cheltuielile pe obiecte personale de infrumusetare, bijuterii, haine sau obiecte decorative pentru spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea profesionala. Segmentul financiar este bine sustinut pe tot parcursul lunii. Din 11 Decembrie se va deschide o etapa noua de castig dintr-o activitate profesionala, asta insemnand ca veniturile tale vor creste destul de bine. Pentru cei dragi este bine sa cumperi cadouri sau sa te gandesti la a oferi mici favoruri utile pe moment. Relatiile cu anturajul apropiat se anima in a doua parte a lunii, existand posibilitatea reluarii unor prietenii vechi, dar umbrite pana acum sau poti lega alte relatii care vor dura multa vreme de acum incolo. Sanatatea este vulnerabila in continuare pe sistemul renal si pe segmentele capului. Evita eforturile fizice solictante, odihneste-te si lasa deoparte grijile.
Sagetator
Esti plin de energie pe tot parcursul lunii, astfel ca tentatia de a te implica in tot soiul de treburi este mare si riscanta. Exista posibilitatea sa te implici in actiuni care nu te privesc si unii se pot supara pe tine. Ar fi bine sa depui eforturi mai mult pentru bunastarea ta materiala si spirituala, pentru ca sustinerea astrala spre asta te indeamna. Începand cu 11 Decembrie se contureaza o etapa noua vizavi de felul in care te raportezi la lume si evenimentele ei. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca poti obosi usor, datorita risipirii energiei vitale. Tratamentele de infrumusetare, schimbarea garderobei sunt aspecte favorizate. Veniturile se pare ca se imbunatatesc dupa 10 Decembrie, dar nu te hazarda in cheltuieli sau asocieri in afaceri. Rasturnarile de situatie pandesc in umbra! Relatiile cu anturajul socio-profesional sunt tensionate. Bine ar fi sa nu te mai bazezi pe aceste persoane si chiar sa cauti sa le eviti, pe cat posibil.
Capricorn
În prima parte a lunii esti retras si cufundat in gandurile tale. Ocupa-te numai de activitati usoare, pentru ca organsimul este slabit si are nevoie de odihna. Posibil sa se accentueze unele afectiuni ase ficatului, soldurilor sau coapselor. Dialogurile si consultatiile medicale pot fi frecvente, dar pe cat posibil evita-le in intervalul 08 – 12 Decembrie, pentru ca riscul de erori este mare si greu de ameliorat. Dupa 10 Decembrie te vei simti mai bine si vei reveni in forta in mijlocul celorlalti. În preajma datei de 22 Decembrie este bine sa-ti trasezi planuri noi de viitor si sa renunti la relatiile si situatiile care nu ti se mai potrivesc. În relatiile cu sefii, autoritatile la modul general se continua si chiar se accentueaza animozitatile, tensiunile, provocarile. Fii prudent si te implica in discutii aprinse sau contraditorii cu oficialitatile sau cu persoanele autoritare din segmentul familial. Este rost sa-ti strici reputatia si chiar sa pierzi un anumit statut social.
Varsator
Relatiile cu anturajul socio-profesional sunt animate pe tot parcursul lunii. Se pare ca unele relatii de prietenie vechi se vor revigora, iar din 11 Decembrie pot aparea altele noi, de buna calitate si durabile. Deocamdata, pana afli clar intentiile acestor persoane, fereste-te sa-ti expui planurile de viitor sau parerile personale. A doua parte a lunii predispune la izolare, introspectie si reflectie asupra situatiilor in care esti implicat. Posibil ca in urma unor analize atente asupra segmentului profesional sa concluzionezi ca ai nevoie de o schimbare radicala. Astfel, spre finele lunii vei reusi sa renunti la situatiile sau relatiile de munca care nu ti se mai potrivesc, stabilind totodata o noua strategie de abordare a acestui segment. De folos iti sunt dialogurile tainuite cu personale dragi sau cu oamenii din segmentul profesional care s-au dovedit loiali pana acum. Sanatatea devine vulnerabila dupa 10 Decembrie, asa incat acorda-i atentia si eforturile necesare.
Pesti
Lumina reflectoarelor te scoate mult in evidenta la locul de munca, astfel ca se contureaza intalniri si dialoguri profesionale de mare anvergura. Este posibil sa primesti o functie de conducere, responsabilitati noi cu efect asupra multor oameni. Fii prudent si analizeaza bine inainte de a accepta provocarile dinspre segmentul profesional. Unele te vor impovara prea mult si astfel iti va ramane putin timp si energie pentru segmentul familial. Relatiile cu prietenii se anima dupa 10 Decembrie. Schimbul de informatii, dialogurile, vizitele la cei dragi sau ei la tine vor fi frecvente si de bun augur. Asculta ce iti spun ceilalti, pentru ca ai oportunitatea de a afla solutii bune pentru rezolvarea problemelor din viata ta. În plan sentimental se incheie definitiv o etapa in preajma datei de 25 Decembrie. Evita sa te implici in vreo idila!

Berbec

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Te vei simti mai bine in aceasta luna, astfel ca este bine sa inchei anul lasand in urma toate neplacerile si animozitatile din relatiile cu ceilalti. Relatiile parteneriale devin tensionate si paguboase dupa 5 Decembrie. Fii prudent si controleaza-ti reactiile, intrucat sunt sanse mari de distrugere a unor situatii si relatii bune. Cu toate ca simturile tale iti transmit ca ar trebui sa te debarasezi rapid de persoanele care-ti pun bete in roate, inertia si comoditatea sunt prezente pe tot parcursul lunii, facandu-te sa actionezi lent in situatii in care ar fi bine sa folosesti viteza maxima. În preajma datei de 11 Decembrie se contureaza o etapa noua vizavi de filozofia de viata abordata. Vor inmuguri in mintea si sufeltul tau conceptii si planuri noi legate de largirea orizontului educativ, dar si relational. Intervalul 24 – 26 Decembrie te aduce acasa, printre cei dragi. Fii intelegator si afectuos cu toata lumea!

Taur 

Segmentul sanatatii ramane vulnerabil, asa incat ar fi bine sa te ingrijesti corespunzator. Posibil sa se accentueze afectiunile specifice sistemului renal, dar si cele ale capului. Evita suprasolicitarea nervoasa si munca in exces! La locul de munca, relatiile devin tensionate, existand riscul demararii unor conflicte pe termen lung. Sefii nu te vor sprijini, iar colegii devin amenintatori. În preajma datei de 11 Decembrie sunt posibile castiguri de la si prin altii, dar si deschiderea unei etape importante de castig. Pot aparea cheltuieli neasteptate dinspre partenerul de viata: taxe si facturi neplatite, amenzi sau mosteniri ce trebuie impartite cu rudele. Interesante vor fi relatiile cu strainatatea. Posibil sa planuiesti calatorii, sa discuti cu persoanele aflte in alte tari sau sa ti se ofere posibilitatea sa studiezi undeva departe de casa. Relatiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura incepand cu 25 Decembrie. De unele persoane te vei indeparta definitiv. 

Gemeni 

Sanatatea se imbunatateste vizibil, aspect care va fi remarcat atat de persoanele din anturajul apropiat, cat si de specialistii in sanatate. Relatiile parteneriale se anima mult, fiind posibile propuneri de colaborare sau reconfigurarea benefica a celor vechi. Bine ar fi sa-ti sustii punctele de vedere, dar la nevoie sa tii cont si de spusele celorlalti. În preajma datei de 11 Decembrie se contureaza o etapa parteneriala noua, cu efecte pe termen lung. Însa nu te aventura pe un teren nou doar de dragul noutatii. Analizeza situatiile ivite si sfatuieste-te si cu altii mai experimentati decat tine. În intervalul 24 – 26 Decembrie se pare ca vei primi bani, cadouri sau favoruri din partea colegilor de munca sau a celor dragi. Bucura-te de toate si ofera si tu la randul tau vorbe frumoase, incurajatoare si cadouri de sezon. Relatiile sentimentale sunt tensionate, asa incat evita sa ai asteptari prea mari din partea persoanei iubite sau copiilor. 

Rac 

Vei avea mult de lucru pe tot parcursul lunii. Este posibil sa apara o colaborare noua sau una deja existenta sa-si schimbe favorabil termenii si conditiile de desfasurare in preajma datei de 11 Decembrie. Totusi fii prudent si analizeaza bine, pe indelete ceea ce ti se propune, deoarece exista riscul sa te suprasoliciti si sa-ti fie greu sa duci totul la bun sfarsit. Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te odihnesti regulat. Pe de alta parte, relatiile sentimentale sunt minunate, astfel ca pentru tine iubirea va pluti in aer la orice pas. Totul este sa fii atent la pasii facuti, pentru ca entuziasmul amoros dureaza doar pana la finele acestei luni. În intervalul 24- 26 Decembrie iti vei schimba radical atitudinea si modul in care te raportezi la ceilalti si la evenimentele vietii. Este o perioada importanta, in care poti trasa alte planuri de viitor.  

Leu 

Mentalul este agitat, astfel ca insomniile, discutiile contradictorii, razgandirile vor fi accentuate pe tot parcursul lunii. Ordoneaza-ti gandurile, cultiva pozitivismul si indeparteaza-te de persoanele provocatoare si de situatiile stresante. Calatoriile sunt recomandate numai in regim de urgenta, cele care nu suporta amanare, altfel ar fi bine sa te bucuri de confortul casei si de imprejurimi. Sunt posibile neplaceri serioase in calatorii. Ocupa-te numai de activitati usoare, iar la nevoie cere sprijinul persoanelor de incredere. Segmentul amoros este important si activat pe tot parcursul lunii. Posibil sa se lege o idila pe termen lung, chiar sa te gandesti la a deveni parinte sau a te apropia mai mult de copii. În plan profesional se va deschide o etapa noua, asta insemnand ca poti gasi un loc nou de munca sau activitatea de la actualul se va diversifica. Intervalul 24 – 26 Decembrie foloseste-l pentru odihna alaturi de cei dragi.

Fecioara 

Este o perioada importanta in plan domestic. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile, dar si intalnirile cu rudele sau vizitele in locurile natale. Posibil ca din 11 Decembrie sa incepi pregatirile pentru sarbatorile de sezon sau sa planuiesti vacanta de iarna. Ţine cont si de sfaturile sau dorintele celor dragi vizavi de planurile domestice. Se recomanda prudenta la capitolul financiar, deoarece tendinta de a cheltui mult este mare si paguboasa. Relatiile cu anturajul apropiat sunt minunate, astfel ca dialogurile si intalnirile cu prietenii iti vor imbunatati starea de spirit. Însa fii prudent si nu-ti divulga intentiile sau parerile personale despre altii. Posibil sa ti se iveasca ocazia de a calatori pe distanta scurte, ocazie care ar trebui valorificata cu atentie si discernamant. În preajma datei de 25 Decembrie, relatiile cu anturajul socio-profesional va capata noi valente. Atitudinea ta fata de acest segment relational se va modifica definitiv. 

Balanta 

Esti foarte combativ pe toata durata lunii, respingand tot ce vine din partea celorlalti sau provocandu-i tu pe altii, fie din amuzament, fie din dorinta clara de a-i indeparta pe unii din preajma ta. Controleaza-ti reactiile, pentru ca altfel incet, dar sigur, vei strica relatii si situatii bune. Rudele si prietenii apropiati te sustin si te inconjoara cu multa afectiune si daruire. În plan financiar, veniturile iti cresc si de asemenea cei dragi te vor coplesi cu favoruri si cadouri. Este posibil sa cheltuiesti sume considerabile pe tratamente de ingrijire corporala sau pentru ameliorarea unei afectiuni ale picioarelor sau sistemului digestiv. Intervalul 24 – 26 Decembrie predispune la finalizarea unei etape socio-profesionale, dar cumva va afecta si segmentul domestic. Posibil sa renunti la o functie, la anumite responsabilitati profesionale sau se pot schimba definitiv conditiile de munca si salarizare.

Scorpion 

Intervalul 05 – 30 Decembrie predispune la ingrijiri corporale, de genul spa sau terapiilor alternative. Îti sunt favorizate cheltuielile pe obiecte personale de infrumusetare, bijuterii, haine sau obiecte decorative pentru spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea profesionala. Segmentul financiar este bine sustinut pe tot parcursul lunii. Din 11 Decembrie se va deschide o etapa noua de castig dintr-o activitate profesionala, asta insemnand ca veniturile tale vor creste destul de bine. Pentru cei dragi este bine sa cumperi cadouri sau sa te gandesti la a oferi mici favoruri utile pe moment. Relatiile cu anturajul apropiat se anima in a doua parte a lunii, existand posibilitatea reluarii unor prietenii vechi, dar umbrite pana acum sau poti lega alte relatii care vor dura multa vreme de acum incolo. Sanatatea este vulnerabila in continuare pe sistemul renal si pe segmentele capului. Evita eforturile fizice solictante, odihneste-te si lasa deoparte grijile.

Sagetator 

Esti plin de energie pe tot parcursul lunii, astfel ca tentatia de a te implica in tot soiul de treburi este mare si riscanta. Exista posibilitatea sa te implici in actiuni care nu te privesc si unii se pot supara pe tine. Ar fi bine sa depui eforturi mai mult pentru bunastarea ta materiala si spirituala, pentru ca sustinerea astrala spre asta te indeamna. Începand cu 11 Decembrie se contureaza o etapa noua vizavi de felul in care te raportezi la lume si evenimentele ei. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca poti obosi usor, datorita risipirii energiei vitale. Tratamentele de infrumusetare, schimbarea garderobei sunt aspecte favorizate. Veniturile se pare ca se imbunatatesc dupa 10 Decembrie, dar nu te hazarda in cheltuieli sau asocieri in afaceri. Rasturnarile de situatie pandesc in umbra! Relatiile cu anturajul socio-profesional sunt tensionate. Bine ar fi sa nu te mai bazezi pe aceste persoane si chiar sa cauti sa le eviti, pe cat posibil. 

Capricorn 

În prima parte a lunii esti retras si cufundat in gandurile tale. Ocupa-te numai de activitati usoare, pentru ca organsimul este slabit si are nevoie de odihna. Posibil sa se accentueze unele afectiuni ase ficatului, soldurilor sau coapselor. Dialogurile si consultatiile medicale pot fi frecvente, dar pe cat posibil evita-le in intervalul 08 – 12 Decembrie, pentru ca riscul de erori este mare si greu de ameliorat. Dupa 10 Decembrie te vei simti mai bine si vei reveni in forta in mijlocul celorlalti. În preajma datei de 22 Decembrie este bine sa-ti trasezi planuri noi de viitor si sa renunti la relatiile si situatiile care nu ti se mai potrivesc. În relatiile cu sefii, autoritatile la modul general se continua si chiar se accentueaza animozitatile, tensiunile, provocarile. Fii prudent si te implica in discutii aprinse sau contraditorii cu oficialitatile sau cu persoanele autoritare din segmentul familial. Este rost sa-ti strici reputatia si chiar sa pierzi un anumit statut social.

Varsator 

Relatiile cu anturajul socio-profesional sunt animate pe tot parcursul lunii. Se pare ca unele relatii de prietenie vechi se vor revigora, iar din 11 Decembrie pot aparea altele noi, de buna calitate si durabile. Deocamdata, pana afli clar intentiile acestor persoane, fereste-te sa-ti expui planurile de viitor sau parerile personale. A doua parte a lunii predispune la izolare, introspectie si reflectie asupra situatiilor in care esti implicat. Posibil ca in urma unor analize atente asupra segmentului profesional sa concluzionezi ca ai nevoie de o schimbare radicala. Astfel, spre finele lunii vei reusi sa renunti la situatiile sau relatiile de munca care nu ti se mai potrivesc, stabilind totodata o noua strategie de abordare a acestui segment. De folos iti sunt dialogurile tainuite cu personale dragi sau cu oamenii din segmentul profesional care s-au dovedit loiali pana acum. Sanatatea devine vulnerabila dupa 10 Decembrie, asa incat acorda-i atentia si eforturile necesare.

Pesti 

Lumina reflectoarelor te scoate mult in evidenta la locul de munca, astfel ca se contureaza intalniri si dialoguri profesionale de mare anvergura. Este posibil sa primesti o functie de conducere, responsabilitati noi cu efect asupra multor oameni. Fii prudent si analizeaza bine inainte de a accepta provocarile dinspre segmentul profesional. Unele te vor impovara prea mult si astfel iti va ramane putin timp si energie pentru segmentul familial. Relatiile cu prietenii se anima dupa 10 Decembrie. Schimbul de informatii, dialogurile, vizitele la cei dragi sau ei la tine vor fi frecvente si de bun augur. Asculta ce iti spun ceilalti, pentru ca ai oportunitatea de a afla solutii bune pentru rezolvarea problemelor din viata ta. În plan sentimental se incheie definitiv o etapa in preajma datei de 25 Decembrie. Evita sa te implici in vreo idila!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies