Horoscop Copii – Fiecare parinte trebuie sa-si inteleaga copiii! Astrele ne vin in ajutor

Horoscop Copii – Fiecare parinte trebuie sa-si inteleaga copiii! Astrele ne vin in ajutor
Horoscop Copii – Fiecare parinte trebuie sa-si inteleaga copiii! Astrele ne vin in ajutor

Horoscop Copii – Fiecare parinte trebuie sa-si inteleaga copiii! Astrele ne vin in ajutor

Horoscop Copilul Berbec

BERBEC 21 Martie – 20 Aprilie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia berbec: 15 iunie-25 iulie

Copilul berbec inca din prima zi de viata va cere sa i se ofere atentie maxima, facandu-se auzit prin glasul sau. El va fi o adevarata provocare pentru parinti, fiind plin de energie si mereu in cautarea de noi experiente.

Cu un copil berbec mama trebuie sa stie ca nu va avea timp sa se odihneasca.

Micutul explorator va gasi un mod de a se juca in orice loc dar pentru putin timp deoarece se va plictisi repede si va cauta o alta aventura a jocului.

Fiind foarte energic parintii trebuie sa se gandeasca din timp ce activitati noi vor avea pentru copil – el adora jocurile educative si provocatoare care ii antreneaza mintea.

Uneori prefera sa se joace singur in locuri ascunse create de el si orice spatiu ingust unde ar putea sa se joace va fi irezistibil pentru el.

In relatiile cu alti copii, Berbecul trebuie sa fie obligatoriu seful.

In casa ei sunt cei care vor face regulile daca li se va permite.

Orice isi vor pune in minte vor reusi pentruca sunt inzestrati cu ambitie si potential.

Cu fratii, Berbecul va fi extrem de protector si loial. Discutiile parintilor cu copilul berbec trebuie sa fie de la egal la egal, copilul sa inteleaga ca parintii au incredere in el, fara ai impune norme si convetii.

In privinta alimentatiei, berbecul este foarte pretentios si selectiv avand nevoie de o atitudine calma si pozitiva din partea celui care ii serveste masa.

Planeta dominanta: Marte

Zi norocoasa: Marti

Culoare de noroc:rosu

Cristale de vindecare: cuart, ametist, coral

Zodiac chinezesc: dragon

Celebritati berbec: Lady Gaga, Victoria Beckham, Leonardo da Vinci, Cassanova, Octavian Goga, Celine Dion, Adolf Hitler, Fanus Neagu, Carmen Electra, Diana Ross, Eric Clapton, Andy Garcia, Julia Stiles, Chaka Khan, J.S. Bach, Sarah Jessica Parker, Melissa Joan Hart, Al Green, Steve McQueen.

Horoscop Copilul Taur

TAUR 21 Aprilie – 21 Mai

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia taur: 15 iulie – 25 august

Bebelusul taur va avea nevoie sa il tii in brate inca din prima zi de nastere, el simtind nevoia de a fi mangaiat si imbratisat de familie in permanenta. Imbratisarile il vor ajuta sa se calmeze chiar si in situatiile cele mai dificile.

Acesti nativi sunt in mod natural atrasi de muzica si cu siguranta ii veti auzi cantand destul de precoce.

Guvernat de planeta Venus, copii taur se definesc prin dragoste infinita si devotament fata de familie si prieteni.

Inca de mici ei iubesc soarele si aerul curat; adora activitatile fizice si plimbarile prin parc fara de care nu pot supravietui.

In relatiile cu ceilalti copii, ei vor fi foarte sociabili.

Incapatanarea este cea mai dificila trasatura pentru copilul taur dar parintii trebuie sa stie ca el va accepta intotdeauna un sfat rational, spus pe un ton calm si plin de iubire.

O persoana nascuta in zodia taurului nu va accepta usor schimbarile bruste si neanuntate iar parintii trebuie sa le ofere timp suficient inainte pentru ca ei sa inteleaga singuri ca o schimbare poate fi ceva pozitiv.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ca si adolescent el va fi usor de gestionat avand un caracter plin de maturitate si discernamant. Copii taur sunt hotarati sa reuseaca!

Planeta dominanta:Venus

Zi norocoasa:Vineri

Culoare de noroc:tonuri de pamant, verde, galben, portocaliu

Cristale de vindecare:coral, cristale de cuart

Zodiac chinezesc: Sarpe

Celebritati taur: Barbara Streisand, Regina Elisabeta a2 a, Irinel Popescu, Cher, Al Pacino, Penelope Cruz, Eve Angel, Chris Brown, Mina Minovici, Albert Coates, Anna Baranska, Analia Selis, Alfred Frauenfeld, Adele, Alan Janes, Daizee Haze, Megan Fox, Jessica Alba, George Clooney, David Beckham, Natalia Oreiro.

Horoscop Copilul Gemeni

GEMENI 22Mai-21Iunie

Data conceptiei pentru a avea un copil in zodia gemeni:15 august-25 septembrie

Acest pachetel de energie, va va testa rabdarea in permanenta, fiind cea mai activa zodie. Ei nu se vor multumi niciodata cu o singura activitate in acelasi timp.

Micutul Enstein este fascinat de tot ceea ce ii ofera viata si nimic din ceea ce ii va iesi in cale nu va ramane in necunoscut pentru el. Ei se vor plictisi in general foarte repede iar daca va propuneti sa isi petreaca putin timp in patut sau intr-un spatiu mic restrictionat trebuie sa va asigurati ca are suficiente jucarii noi, carti si cat mai multe obiecte care sa ii ocupe timpul.

Gemenii sunt un semn de aer, ceea ce ii face sa nu poata sta prea mult timp in acelasi loc. Va invata sa mearga mai repede decat ceilalti bebelusi si odata ce vor merge nu se mai opresc. Va fi in permanenta miscare, explorand fiecare coltisor si nimic din ceea ce il inconjoara nu va ramane necercetat.

Pe masura ce va creste parintii trebuie sa fie pregatiti sa vina cu explicatii inteligente si logice la intrebarile pe care le vor avea din partea copilui gemeni. El va invata o limba straina cu mare usurinta, va excela in matematica, literatura si muzica. Tot ceea ce va trebui sa invete nu va fi o problema pentru el. Singura exceptie va fi in momentul in care este ceva prea plictisitor pentru.

Se ataseaza foarte mult de cei din jurul lui, fiind chiar dependenti de ei si deoarece este extrem de naiv ar fi bine ca parintii sa fie atenti ce fel de prieteni isi va face.

Un defect usor de caracter este ca gemenii au tendinta de a risipi energia pe care o au in diferite directii fara un obiectiv stabil. Daca vor invata inca de mici cum trebuie sa-si foloseasca energia vor depasi cu usurinta acest defect.

Gemenii au o curiozitate nelimitata ceea ce ii face sa fie insetati dupa orice fel de informatie. Va vor afisa in permanenta talentele lor inepuizabile. Sunt izestrati cu un talent pentru muzica, dans, teatru iar cine e dispus sa/l asculte va avea parte de un adevarat spectacol. Si pentru ei este foarte important sa fie ascultati cu atentie atunci cand au ceva de aratat.

Copilul tau va fi indragit de copii datorita talentului sau de a infrumuseta adevarul, de a exagera si de incerca sa.i distreze pe cei din jurul lui.

Micutului geaman trebuie sa ii oferi dragoste fara sfarsit si cat mai multa libertate de exprimare.

Planeta Dominanta: Mercur

Zodiac chinezesc: cal

Zi norocoasa: miercuri

Culoare de noroc: galben

Cristale de vindecare:acvamarin, cristal marin

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Celebritati gemeni: Alanis Morissette, Angelina Jolie, George Bush, Nicole Kindman, Tudor Arghezi, Joan of Arc, Jules Verne, Gina Gershon, Carlo Forlanini, Alana De La Garza,

Adriana Lima, Bob Dylan, Andreea Banica, Aleksadr Varlamov, Daniela Crudu, Joan Carlos Toja, Tom Jones.

Horoscop Copilul Rac

RAC 22 Iunie – 22 Iulie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia rac: 25 septembrie-15 octombrie

A aduce un copil rac pe lume este o adevarata incantare pentru parinti.

 

Ei au o dorinta profunda pentru pace si doar intr-o familie unita si iubitoare se vor simti in siguranta.

Adora culorile puternice si se ataseaza foarte mult de lucrurile din copilarie purtandu-le mereu in suflet. Sunt pasionati de istorie, iar pentru ei povestile de viata ale bunicilor si stabunicilor par a fi cele mai fascinante povesti.

Citeste si: Paşte 2020: când pică Paştele în 2020, data a fost stabilită

Citeste si: HOROSCOP săptămâna 29 aprilie- 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni

Sunt sensibili si usor de ranit asa ca cel mai indicat ar fi sa le vorbiti pe un ton calm – chiar si cea mai mica pedeapsa sau discutie pe un ton ridicat le poate crea probleme emotionale.

Initiativa nu este un punct forte pentru raci dar nu trebuie fortati sa faca ceea ce nu-si doresc. Uneori cauza acestei slabiciuni emotionale poate fi chiar nutritionala. Trebuie sa fiti atenti la nevoile nutritionale ale copilului rac si sa identificati alimentele la care poate fi alergic.

Sunt foarte sensibili si protectori si adora sa aiba grija de cineva. Un animal se va simti minunat in compania unui rac care ii va fi loial pentru totdeauna. Datorita dragostei profunde pe care o au pentru familie relatia cu fratii lui va fi una speciala.

Adeseori racii sunt timizi si secretosi dar nu trebuie sa faceti presiuni asupra lor ci doar sa fiti alaturi de ei si atunci cand vor simti nevoia isi vor exteoriza sentimentele.

Planeta Dominanta:Luna

Zodiac chinezesc:capra

Zi norocoasa:Luni

Cristale de vindecatoare:rubin, calcedonie, smarald

Culoare de noroc: gri

Celebritati Rac: Tom Cruise, Pierre Cardin, Georgio Armani, Lionel Messi, Andreea Raicu, Selena Gomez, Ariana Grande, Carolos Santana, Prince William, Ana Paquin, Printesa Diana, Lil Kim Jones, Jerry Hall, Dalai Lama, Cyndi Lauper, Ringo Starr, Harrison Ford, Geraldo Rivera, Elizabeth McGovern.

citeste continuarea pe horoscop.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

REȚETE DE PAȘTE. Idei geniale să decorezi ouăle de Paști

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies