Horoscop decembrie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in luna Craciunului

Horoscop decembrie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in luna Craciunului
Horoscop decembrie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in luna Craciunului

Vedeta lunii decembrie 2016 este Uranus, maestrul surprizelor si initiatorul innoirii. Fiindca sta practic pe loc, efectele lui Uranus sunt foarte puternice si, tipic lui, impredictibile.

Horoscop decembrie 2016. Si fiindca se afla in Berbec, efectele lui sunt cu atat mai viguroase, explicite, poate chiar explozive.

Horoscop decembrie 2016.
Uranus este implicat in ambele aspecte astrologice majore ale lunii decembrie 2016: un trigon cu Saturn (de bine) si o opozitie cu Jupiter (care nu e de bine).

Top 4 zodii care fac alegeri gresite in dragoste

Horoscop decembrie 2016.

Pe de o parte, trigonul dintre Saturn (situat in Sagetator) si Uranus (in Berbec), care se perfecteaza pe 25 decembrie 2016, agreeaza innoirea controlata. Adica schimbarile care au in spate o analiza prealabila si o strategie cu bataie pe termen lung, schimbarile care se fac in baza experientei sau a unor acumulari de lunga durata.

Top 4 zodii feminine care fac lucruri neobisnuite din dragost

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop decembrie 2016.

Pe de alta parte, opozitia dintre Jupiter (situat in Balanta) si Uranus (in Berbec), care se perfecteaza pe 26 decembrie, cere libertate, schimbare si innoire cu orice pret. O cere intempestiv: agita spiritele, forteaza nota, se comporta nebuneste, rebel, revolutionar, uneori violent. Aduce neprevazutul, intamplari bruste, bulversante.

Horoscop decembrie 2016.

Distonantele Jupiter-Uranus au prostul obicei de a declansa evenimente neasteptate, cu tenta exploziva. La nivel macro, opozitia Jupiter-Uranus ar putea genera accidente de proportii, pene de curent, incendii, explozii, cataclisme naturale, rebeliuni, conflicte sau scandaluri diverse (politice, financiare, juridice, religioase, financiare, universitare etc.), sau viraje ciudate pe piata bursiera.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies