Horoscop dragoste februarie 2021: Zodii care află până la sfârșitul lunii că au fost înșelate

zodii care vor fi inselate
acești nativi vor avea ghinion în dragoste până la sfârșitul lunii februarie

Astrele ne dezvăluie care sunt cele trei zodii care nu vor avea o viață sentimentală reușită în luna februarie. Aceștia sunt nativii care vor fi înșelați!

Chiar dacă acești nativi și-au pus toată încrederea în partenerul de viață, se pare că luna februarie vine ca o surpriză extrem de neplăcută pentru ei. Trei zodii vor afla că au fost înșelate și nu va fi deloc ușor să reacționeze cu calm. Cuvântul de ordine al lunii februarie este: ZEN.

Trei zodii care află că au fost înșelate

Acești nativi sunt extrem de muncitori și ambițioși, dar tocmai din această cauză vor avea de suferit pe partea sentimentală.

Partenerii se vor îndrepta către altcineva și asta le va afecta enorm starea de spirit.

Citeste si: Vrei sa afli ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte? Iti spunem noi!

Gemeni

Se spune că de ce ți-e frică, nu scapi! Ei bine, acești nativi se vor îngropa atât de mult în muncă încât vor uita efectiv de existența partenerului.

Cu toate acestea, vor afla cu stupoare și foarte discret, că au fost înlocuiți. Dacă voiau o relație sentimentală bazată pe încredere, acum toate planurile s-au dus pe apa sâmbetei. Până la sfârșitul lunii februarie, gemenii vor afla de o a treia persoană şi vor încerca să-și concentreze atenția și pe alte lucruri în afară de muncă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

zodii inselate februarie
luna februarie vine cu lacrimi și tristețe pentru anumiți nativi ai zodiacului[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Dacă până acum balanțele au fost cele care dădeau tonul în cuplu, de data asta viața a luat o întorsătură neașteptată. Nativii îndrăgostiți iremediabil de partener vor afla că ceva nu mai merge în relație. Fără să-și dea seama exact despre ce este vorba, balanțele vor descoperi, la o cercetare mai amănunțită, că au fost înșelate. Dacă ai înșelat o balanță nu mai poți da înapoi!

Citeste si: 5 zodii care pierd bani în luna februarie. Ce spun astrele?

zodii inselate
dragostea nu va trece testul timpului pentru anumiți nativi[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Cu toate că încearcă să-și salveze relația, acești nativi nu fac decât să se afunde și mai mult în tristețe. Cu cât încearcă să repare răul strict, cu atât află mai multe vești despre partener, detalii ce îi fac să sufere pe capricorni.

Partenerul de cuplu nu mai consideră că are ce trebuie în această relație, așa că își îndreaptă atenția spre prietenii mai vechi, poate chiar o nouă posibilă relație. 

Nu te descuraja! Orice s-ar întâmpla, întotdeauna va exista ziua de mâine care va aduce lucrurile bune, și evenimente importante de care ar trebui să ținem cont pentru a avea o viață împlinită.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Tensiuni în relație pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies