Horoscop dragoste! Zodia care se îndrăgostește de iubitul unei prietene foarte bune. Trece prin momente foarte grele și nu știe ce să facă

horoscop dragoste
această zodie se îndrăgostește de iubitul unei prietene bune

Această zodie se îndrăgostește de iubitul unei prietene bune și nu va avea habar ce să facă în această privință.

Această zodie se îndrăgostește de iubitul unei prietene foarte bune și nu știe cum să gestioneze situația. Noi sărim în ajutor și spunem care este zodia care ia o decizie importantă cu privire la relațiile de prietenie și iubire.

Zodia care se îndrăgostește de iubitul unei prietene foarte bune! Trece prin momente foarte grele și nu știe ce să facă

Scorpionul se îndrăgostește de iubitul unei prietene foarte bune și va trebui să cântărească această decizie extrem de bine.

Va rămâne prietenă cu cea care i-a fost alături și la bine și la greu sau va începe prin a-i spune bărbatului ce simte pentru el?

Această zodie trece prin momente foarte grele și nu știe ce să facă, dar iată că noi suntem mereu aici pentru a veni în ajutor așa cum știm mai bine.

Citeste si:|| CALCULEAZĂ|| Numarul destinului 2021. Cifra destinului in numerologie 2021| Calcul

horoscop iubire
această zodie va avea sentimente pentru iubitul unei prietene apropiate[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Daca scorpionul se îndrăgostește de iubitul unei prietene bune, tot ce trebuie să facă este să-și împărtășească pasiunea pe care o are. Să meargă cu el într-un loc retras și să-i spună ceea ce simte este poate cea mai bună decizie.

Scorpionul propune o soluție la această problemă și  până la urmă va trece și această etapă din viață! Iar odată ce i-a spus prietenei sale tot ceea ce crede și simte, totul

va veni de la sine și nimic nu se va simți ca tras de păr.

Citeste si:|| POSIBILE DESPĂRȚIRI|| Horoscop BERBEC august 2021. Nativii zodiei Berbec pot trece printr-o despărţire dureroasă!

Iubitul prietenei va fi foarte sensibil la complimentele primite, dar va cântări decizia pe care o va lua și va lăsa nativul scorpion cu ochii în soare o bună perioadă de timp.

Astfel, acesta își va da seama dacă tot ceea ce simte este adevărat sau nu.

horoscop relatii
această zodie nu va rezista ispitei și se va îndrăgosti de iubitul unei prietene bune[Sursa foto: PixaBay]

Daca scorpionul dorește ca relația să fie mai mult decat o simplă prietenie, trebuie să-i lase timp și va vedea ce hotărâre va lua, dar prietenia nu trebuie uitată în toată această perioadă.

Discutiile foarte lungi pe această temă vor trebui integrate în toate momentele pe care le veți petrece împreună ca prietene, astfel că speranța va mai rămâne încă.

Prietena ta va simți că nimic nu va mai fi la fel ca înainte, sentiment care îl va încerca și pe nativul scorpion. Cu toate acestea, adevărul învinge întotdeauna, așa că această zodie trebuie să rămână pe poziții.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies