Horoscop dragoste: Zodii care divorțează în luna august

Horoscop dragoste: Zodii care divorțează în luna august
Horoscop dragoste: Zodii care divorțează în luna august

Acești trei nativi divorțează în luna august. Află dacă te numeri printre ei.

Divorțul este unul dintre factorii de stres prin care se poate trece în viață deoarece este un eveniment major care schimbă cursul existenţei partenerilor. Aceste zodii divorțează în luna august și nimic nu le poate sta în cale.

Horoscop dragoste: Zodii care divorțează în luna august

Când te căsătorești, intri în acea nouă etapă crezând că ai găsit pe cineva perfect și înțelegător, însă după o anumită perioadă acele momente de tandrețe trec și lasă loc reproșurilor.

Astfel, divorțul pare cel mai corect lucru. 

Fecioară

Întrucât Fecioarele sunt perfecționiste, ele vor aplica despărțirea, indiferent cât de mult vor răni persoanele apropiate. Poate fi vorba despre orice bărbat din orice zodie care nu face treburile așa cum dorește fecioara. În cazul acesta, acești nativi divorțează în luna august din cauza prea multor cerințe din partea partenerului de viață.

Fecioarele sunt predispuse spre aventură, așadar există riscul ca imediat după divorț să-și caute o altă persoană pe care să o manipuleze. Acești nativi adoră aventurile și adrenalina, iar dacă viața de cuplu devine plictisitoare, nu vor ezita să și-o condimenteze.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscopul pentru luna august. Schimbări majore la final de sezon pentru majoritatea zodiilor

horoscop dragoste divort
pentru acești nativi luna august vine cu un divorț neașteptat[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

În cazul Gemenilor, în general, există o mare probabilitate de divorț în această vară. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că se plictisesc cu ușurință și tind să vadă plăcere în oricare altă persoană de sex opus. Acești nativi divorțează în luna august din pricina infidelităților minore. Problema este că au un anumit tip de curiozitate care le trage în direcții diferite.



Libertatea și diversitatea sunt foarte importante pentru femeile Gemeni, iar faptul că apar aceleași probleme din nou și nou le face să-și dorească să rămână singure.

Citeste si: Zodiile care află, în luna august, că vor avea un copil! Pur și simplu, radiază de fericire

horoscop luna august divort
acești trei nativi vor divorța în luna august[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Căsătoriile dintre femeile Leu și bărbații Berbec sau Săgetător sunt sortite eșecului.

Femeile Leu nu sunt deloc atrase comportamentul categoric al Berbecului și se poate ajunge până la punctul în care femeia Leu se va simți copleșită din această cauză.

Deoarece soții Săgetător se concentrează în mod constant pe următoarea lor călătorie sau schimbare, o soție Leu poate simți că nu primește toată atenția de care are nevoie. De asemenea, femeile Leu sunt foarte mândre și decât să accepte să facă compromisuri sau să-și schimba comportamentul, mai bine alege să divorțeze.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop rune: 12 iulie – 18 iulie 2021. O zodie depăşeşte multe obstacole!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies