Horoscop dragoste! Zodii care se despart de partener în luna iulie

zodii care se despart in luna iulie
acești nativi sunt ghinioniști în luna iulie în ceea ce privește dragostea și relația de cuplu

Luna iulie vine cu lacrimi pentru acești trei nativi care se vor despărți chiar la începutul verii și vor plânge cu lacrimi amare după trecutul romantic.

Luna iulie vine cu aspecte astrologice foarte importante pentru aceste zodii. Pe lângă tranzitele lunare, acum va avea loc și o ruptură în sfera amoroasă, care-i va lăsa pe acești nativi cu gânduri triste prelungite de-a lungul verii.

Horoscop dragoste: Zodii care se despart de partener în luna iulie

Aceste trei zodii vor avea parte de surprize și răsturnări de situație în luna iulie, atunci când se despart de partener și plâng cu lacrimi amare.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de mult tumult și multe frământări legate de viața sentimentală. Aceștia vor fi dublu afectați, deoarece se vor despărți de partener în luna iulie, iar sentimentele nu vor dispărea pur și simplu.

Citeste si: Dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia lui!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

zodii care se despart iulie
în luna iulie acești nativi vor avea parte de vești proaste pe plan sentimental[Sursa foto: PixaBay]

Astfel, nativii Berbec care sunt într-o relație sau care locuiesc cu partenerul se despart de partener în luna iulie și se vor muta singuri. În plus, Mercur retrograd le va cere reevaluarea relațiilor de cuplu, iar răsturnările de situație în plan amoros vor pune accent pe viața acestor nativi.

Citeste si: Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta.

Leu

Luna iulie o să le aducă celor născuți în zodia Leu  un moment în care să plângă fără încetare din cauza unei relații, fără să se bucure de roadele ei, căci se vor despărți de partener în luna iulie, ceea ce le va aduce răsturnări de situație. Din fericire, nativii Leu care nu sunt mulțumiți de schimbarea care se va produce vor avea ocazia să îndrepte lucrurile.

zodii despartire luna iulie
acești nativi vor plânge cu lacrimi amare în luna iulie[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor fi afectați de ruptura din luna iulie care va veni pe plan sentimental și care îi va bulversa total. Nativii vor fi predispuși către flirt și aventură, însă vor fi dezamăgiți de partener atunci când vor afla că sunt părăsiți și nu mai este cale de întoarcere. Cei care nu mai sunt compatibili cu partenerul și care până acum au avut o relație conflictuală se vor despărți definitiv în luna iulie, ceea ce nu le va prii deloc.




Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

//Horoscop 2 iunie 2021// O zodie nu trebuie să facă împrumuturi majore pentru o casă!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies