Horoscop dragoste: Zodiile care se potrivesc cel mai bine

compatibilitate zodii
aceste zodii se potrivesc de minune și pot avea o relație de lungă durată

Aceste zodii sunt predestinate să fie împreună, dat fiind că sunt compatibile de la primele cuvinte pe care le rostesc. Despre cine este vorba?

În horoscop, sunt câteva zodii care se potrivesc de minune și compatibilitatea dintre ele nu poate fi tăgăduită. Asemănările dintre acești nativi sunt atât de profunde încât vor rămâne împreună pentru mult timp.

Care sunt zodiile care se potrivesc cel mai bine?

Compatibilitatea dintre zodii este un fenomen extrem de căutate de toată lumea. Dacă vrei să știi cum va funcționa o relație cu pretendentul tău, caută-l doar după data nașterii și vei afla imediat dacă vă potriviți.

Balanță-Gemeni

O relatie excelenta, căci gemenii sunt atât de curioși, de tineri în suflet și la trup încât o să le fascineze pe balanțe. Dar și mai mare va fi atracția pe care o simte Geamanul față de tine. Asta fiindcă Balanța pare cu picioarele pe pământ pe lângă nativul gemeni. 

O relație în care clar merită să rămâi, nu doar pentru că vă potriviți extrem de bine la capitolul comunicare, dar aveți o compatibilitate maximă și pe plan sexual.

Citeste si: Horoscop Aprilie 2021. Vărsătorii trăiesc cea mai bună perioadă a vieții!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

zodii care se potrivesc
aceste zodii sunt mai mult decât compatibile atunci când se văd pentru prima oară[Sursa foto: PixaBay]

Rac-Capricorn

Acești nativi se pot iubit extrem de pătimaș sau se pot urî cu tot la fel de mult suflet. Oricum ar fi, cei doi nu pot scăpa unul de altul, asta pentru că asemănările sunt prea mult.

Chiar dacă deosebirile sunt puține la număr, acestea vin să distrugă armonia creată și e posibil să se ajungă la certuri fără precedent.

Pentru a crea un cămin cât mai sigur, atât racul cât și capricornul trebuie să lase mai mult unul de la altul și să se gândească doar la părțile bune din relație.

Citeste si: Horoscop dragoste 2021! Zodiile care se îndrăgostesc peste noapte deși sunt într-o relație

zodii compatibile
aceste zodii sunt predestinate să fie împreună[Sursa foto: PixaBay]

Taur-Fecioară

Acești nativi nu ar trebui să-și mai dea drumul dacă se întâlnesc pe drumul vieții. Fiind amândouă semne de Pământ, aceste zodii sunt făcute să aibă o relație de lungă durată care va duce cu siguranță la căsătorie.

Taurul își dorește conform și bani, iar fecioara alimentează aceste dorințe, căci sunt similare gândurilor sale. Dat fiind faptul că sunt atât de asemănători, acești nativi nici nu prea vor găsi motive de ceartă.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies