Horoscop dragoste: zodiile de femei care sunt mame innascute

Horoscop dragoste: zodiile de femei care sunt mame innascute
Horoscop dragoste: zodiile de femei care sunt mame innascute

Horoscop dragoste. Stiai ca semnul tau zodiacal iti poate spune cat de buna mama esti. Fiecare mama are propriul sau stil de a-si creste copilul, insa unele dintre ele au abilitati speciale.

Horoscop dragoste. Unele mame sunt cool, in timp  ce altele sunt mai traditionale. Unele vor sa-si tina copiii mai mult acasa langa ele, in timp ce altele vor sa le dea drumul sa plece in lume.

Ca parinte, trebuie sa ii oferi copilului tau adapost, mancare, dragoste si oportunitati de dezvoltare. Este un drum  greu, insa mamele reusesc. Iata care sunt zodiile de femei care sunt facute sa fie mame.

Horoscop dragoste. PESTI

Mamele nascute in zodia Pesti insufla copiilor pasiunea pentru arta si ii incurajeaza sa fie creativ. Copiii unei asemenea mame vor fi sensibili, creativi si vor invata sa ii trateze pe cei din jur cu bunatate si cimpasiune. Mamele Pesti adora natura, ii ajuta pe ceilalti si isi invata copiii sa fie independenti.

Horoscop dragoste.

BERBEC

Mamele nascute in zodia Berbec vor organiza pentru copiii lor lectii de muzica, ii vor duce sa faca sportul si le vor incuraja hobby-urile si activitatile sociale. In plus, vor programa vietile tuturor celor din jur. Daca isi doresc ca micutii lor sa fie aventurosi, le vor arata lucruri noi. O mama Berbec isi va incurata copilul sa ia viata in piept si sa lupte pentru ceea ce isi doreste.

Horoscop dragoste. GEMENI

Mamele nascute in zodia Gemeni vor vorbi pe orice subiect cu copiii lor. Discutiile despre sex vor avea loc foarte devreme. Mamele Gemeni nu au secrete fata de copiii si reusesc sa comunice foarte bine cu acestia. Isi inteleg odraslele si incearca sa le sprijine de cate ori au nevoie de ele.

Horoscop dragoste.

CAPRICORN

Mamele nascute in zodia Carpicorn vor lupta pana la moarte pentru copiii lor. Sunt loiale si le vor lua mereu apararea. Iau meseria de parinte foarte in serios si se concentreaza pe disciplina.

Horoscop dragoste. TAUR

Mamele nascute in zodia Taur sunt foarte rabdatoare, insa realiste si mereu cu picioarele pe pamant. Pot fi incapatanate, ceea ce poate duce la mici discutii cu copiii in perioada adolescentei.

O mama Taur se va asigura ca micutii ei vor invata sa aprecieze frumusetea si natura. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Nicoleta Svarlefus saptamanal – Realitata unei zodii se schimba de astazi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies