Horoscop duminică, 13 septembie 2020. Află ce zodie are parte de o nouă oportunitate!

Horoscop zilnic duminica, 13 septembrie 2020
Horoscop zilnic duminica, 13 septembrie 2020

Nativii zodiei Taur au parte de multă energie, iar Racii trebuie să se relaxeze alături de persoana iubită.

Berbec

Nativii zodiei Berbec trebuie să realizeze că este necesar să se pregăteasca bine înainte de a spune că pot face față testelor viitoare, pe plan profesioanal. Investiți în viitorul vostru pe orice plan.

 

Taur

Trăiește fiecare zi că o bucurie și pune mai multă energie în viața ta prin diferite activități.

O să ai zile bune pe toate planurile, bucură-te de această zi liberă.

 

Gemeni

O persoană interesantă va apărea și va trezi ceva special în tine. Profitați de șansa de a înfiripă o bună prietenie sau de a construi un cuplu minunat.

 

Horoscopul zilei de duminică vine cu multe surprize pentru câteva zodii

 

Rac

Relaxează-te, tu și dragostea ta aveți nevoie de o fază mai liniștită pentru a vă bucură de timp împreună și pentru a vă cunoaște mai mult. Urmează o saptamana grea cu multe îndepliniri de sarcini.

 

Leu

Mergeți în vizită la oamenii pe care îi îndrăgiți și încercați să vă distrați bine împreună alături de compania aleasă.

O vestene neașteptată poate veni din partea persoanei iubite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citeste si: Cele 4 zodii norocoase în septembrie. Horoscopul pentru prima lună de toamnă aduce vești excelente

 

Fecioară

O mare oportunitate vă va bate la ușă.

Vedeți dacă merită și luați cea mai consecventă decizie pentru că este posibil că până anul viitor să nu mai apară altceva în peisaj.

 

Balanță

Feriți-vă de criza care s-a înfăptuit în relația voastră. Trebuie să revizuiți ceea ce se întâmplă și lucrați urgent la ce se poate rezolva.

 

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui niciodată față în față un Berbec și o Fecioară

 

Scorpion

Sunteți un bun mediator în situatile neplăcute iscate la serviciu. Cuvântul tău va fi decisiv pentru aceste situații.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător au parte de multă de liniște și afecțiune în cuplu. Bucurați-vă că totul este în regulă pe acest plan.

 

Capricorn

Capricornii ar trebui să studieze mai mult în perioada următoare. Nu ești pregătit pentru unele sarcini la serviciu sau pentru un examen.

 

Vărsător

Vărsătorii trebuie să înceapă în a se organiza pentru a urmări sarcinile, obligațiile și planurile viitoare. Acesta este momentul pentru a pune frâiele în viața ta așa cu îți dorești.

 

Pești

Nativii zodiei Pești nu stau bine la capitolul sănătate. Poate ar trebui să te menajezi mai mult pentru că se resimte perioada aglomerată prin care ai trecut.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Lidia Fecioru şi drama neştiută. Colega lui Mihai Voropchievici, de la horoscopul runelor, nu a mai apucat să îşi vadă sora în viaţă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies