Horoscop duminică, 4 august 2019. Ziua revanșei! După o perioadă plină de tristețe, se vede, în sfârșit, fericirea!

Horoscop duminică, 4 august 2019. Ziua revanșei! După o perioadă plină de tristețe, se vede, în sfârșit, fericirea!
Horoscop duminică, 4 august 2019. Ziua revanșei! După o perioadă plină de tristețe, se vede, în sfârșit, fericirea!

Horoscop duminică, 4 august 2019. Ziua revanșei! După o perioadă plină de tristețe, se vede, în sfârșit, fericirea!

Berbec

Tot ţi-ai pus întrebări dificile despre viaţă dar nu prea ai găsit răspunsuri. E semn că nu le-ai căutat unde trebuie, de aceea trebuie să laşi în urmă dilemele neclare ale trecutului şi să fii deschis spre ceva nou. E posibil să începi o nouă şcoală a vieţii, pentru că îţi dai seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunţa să-ţi pui întrebări existenţiale.

Taur

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor.

Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării.

Gemeni

Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile! Nu e o joacă, e chiar ceva cât se poate de real, dar pentru ca dorinţa ta să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului.

Nu-ţi mai aminti că ai mai trecut prin astfel de momente şi nimic n-a ieşit, că ai mai avut astfel de dorinţe şi nu s-au materializat, pentru că a face comparaţie mereu cu trecutul nu e decât o formă de a-ţi tăia singur creanga de sub picioare. Crede cu tărie în visul tău şi apoi lasă duhul tău bun să se ocupe de el!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Tradiții și superstiții de Lună Nouă. Ce e bine și ce nu e bine să faci

Rac

Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum.

Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează să întâlneşti. Şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 4- 10 august. Urmează o săptămână plină de lecții de viață- previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Citeste si: Horoscop. Văduva negră a zodiacului! Lasă doar cenușă în urmă

Citește continuarea AICI



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies