Horoscop estival: iata care este vacanta perfecta in functie de zodie!

Horoscop estival: iata care este vacanta perfecta in functie de zodie!
Horoscop estival: iata care este vacanta perfecta in functie de zodie!

Ii planuiesti partenerului/partenerei tale o vacanta surpriza?

Desi pare cadoul perfect pentru o vara minunata, s-ar putea ca surpriza ta sa se transforme intr-un cosmar daca preferintele iubitului/iubitei tale nu sunt aceleasi cu ale tale.

Dar pentru ca astrele au grija sa iti implineasca toate dorintele, acum poti afla cum vede partenerul tau vacanta perfecta in functie de zodia lui!

Berbec- Nativii nascuti in zodia Berbec urasc sa li se spuna ce sa faca in general, dar se asteapta ca cei din jurul lor sa anticipeze dorintele si nevoile lor, astfel ca planuirea unei vacante pentru un berbec poate sa fie

destul de dificil. Secretul este sa ii oferi independenta, dar in acelasi timp sa ii oferi un ghid sau pe cineva care sa se ocupe de toate detaliile „tehnice” ale vacantei, astfel incat nativul din berbec sa poata sa faca orice isi doreste.

Ce vrea un berbec in vacanta: formula ideala este un mix de activitati, cum ar fi ski nautic, catarari pe munte, etc. Dupa o zi plina de activitati interesante, va trebui sa il duci sa manance intr-un loc mai ciudat sau sa ii propui o seara de karaoke, de exemplu.

Taur- Nativii din taur sunt iubiti si adorati pentru caldura lor, generozitatea si abilitatea de a transforma aproape orice eveniment banal intr-unul special. Fiind un semn de pamant puternic, acest lucru le vine natural. Au un gust incredibil in aproape orice, de la mancare la haine. Stiu cum sa se comporte la o cina fancy si, de cele mai multe ori, stiu sa aleaga ce este mai bun din meniu.

Au un talent innascut de a alege cadoul perfect si obisnuiesc sa faca doar activitatile pe care le iubesc, fara a face prea multe compromisuri.

Cel mai bun lucru pe care il poti oferi intr-o vacanta? Timpul! Le plac plimbarile lungi, micul-dejun relaxant, picnicurile, somnul la pranz si cinele la restaurante de lux.  Cea mai buna destinatie? Undeva la mare! O insula din Grecia, Maldive, etc.

Gemeni- Adora experientele noi si sunt plini de energie, dar urasc sa fie departe de prietenei sau, si mai rau, de stilul lor obisnuit de viata.

Vacanta perfecta pentru un nativ din gemeni? Una in care sa-i inviti si pe prietenii lui sau, macar, pe cei mai apropiati.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

In cazul unui geaman, solutia perfecta nu este pe o insula exotica, ci mai degraba intr-un loc unde sa fie mereu ocupat, sa aiba activitati interesante cu care sa isi ocupe timpul: un tur aici, un alt oras acolo, un zbor cu parapanta azi, o plimbare cu atv-ul maine...

ai inteles ideea.

Rac- Cuvantul-cheie care descrie vacanta pefecta pentru un rac este  „confortabil”. Preferintele sale variaza de la o plaja din Grecia, la un safari in Africa. Racii adora sa fie in natura, dar in acelasi timp isi doresc confort. Astfel ca un safari-trip nu il va deranja, atata timp cat seara va ajunge la un hotel confortabil.

Adora istoria si arhitectura, deci o vacanta la Roma, de exemplu, poate sa fie o alta destinatie buna. 

Pe scurt, racii nu sunt pretentiosi cand vine vorba de locul unde isi vor petrece vacanta, ci de modul in care si-o petrec si de gradul de confort pe care il vor avea odata ajunsi la destinatie.

Leu- Prioritatiile leului in ceea ce priveste vacantele sunt aceleasi ca si a semnului pe care il reprezinta: leul – cu exceptia unor scurte momente de activitate intensa, leii isi vor petrece timpul relaxandu-se, de preferinta intr-un mediu de lux.

Daca nu il duci pe o plaja exotica, atunci cantitate de „glamour” trebuie sa fie si mai mare.

Nativului din leu ii place sa traiasca, sa se imbrace si sa manance bine, iar daca nu isi permit acest stil de viata in fiecare zi, vor ca macar vacanta lor sa fie asa!

Pentru ca sunt destul de hotarati, de multe ori persoanele din jurul unui leu se trezesc puse in fata faptului implinit cand vine vorba de facut planuri. Vacanta ideala? Un resort de lux, cina la cele mai bune restaurante si o destinatie cel putin exotica.

Fecioara- Fiind un semn de pamant, nativii din zodia fecioarei au o apreciere pentru... calitate! Au un simt puternic de echilibru si nu fac excese de nici un fel, totusi, luxul este un cuvand care li se potriveste si lor cand vine vorba de vacanta. Mancarea, locuinta, dar si obiectele lor personale vor fi mereu de calitate, alese cu mare grija.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Asa se face ca si vacanta unei fecioare trebuie sa fie cat mai bine organizata si sa le ofere ocazia sa faca lucruri de care nu ai timp sau dispozitie in restul anului.

Balanta- Comode si inteligente, balantelor nu le place sa fie singure. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal au o gama larga de hobby-uri care poate alimenta uneori decizia in privinta destinatiei de vacanta.

Datorita naturii lor sociale si a slabiciunii pe care o au pentru lux, o vacanta ideala pentru o balanta ar putea sa fie o excursie in Grecia, de exemplu, unde ar putea sa danseze pe plaja cu strainii pana in zori, sa faca skydiving sau alte activitati interesante.

Scorpion- Nativul din scorpion este incredibil de independent, probabil pentru ca ii place sa detina controlul tot timpul. Natura lui dinamica il face sa fie mereu pregatit pentru orice provocare, ceea ce inseamna ca poti alege orice destinatie pentru vacanta, iar el va fi multumit, ba chiar entuziasmat! Catarari pe munte, scufundari in ocean, ski-nautic sau tiroliana, incearca sa alegi o destinatie care sa ii ofere aceste posibilitati.

Sagetator- Sagetatorii sunt cunoscuti a fi curiosi si agitati din fire, uneori chiar putin inconstienti si iresponsabili. Deoarece cea mai mare frica a lor in viata este plictisela, o destinatie precum Istanbul, Turcia sau Israel ar putea sa fie locul ideal de vacanta pentru un nativ din aceasta zodie. O astfel de destinatie i-ar oferi suficiente optiuni de activitate incat sa nu se plictiseasca nici o clipa!

Datorita faptului ca un sagetator va fi mereu prietenos si gata sa se descurce in orice situatie, nu va fi nevoie sa ii iei un ghid, ci doar sa fii alaturi de el si sa il lasi sa exploreze!
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies