Horoscop februarie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!

Horoscop februarie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!
Horoscop februarie 2016! Vezi ce iti rezerva astrele in aceasta luna!

Luna februarie vine, din punct de vedere astrologic, cu noi configuratii ale planetelor, care fac, practic, trecerea oficiala catre anul 2016. De altfel si noul horoscop chinezesc incepe tot in 2016.

Cele trei zodii care vor avea noroc LA BANI in luna februarie sunt: Gemeni, Balanta, Sagetator. In luna februarie va avea loc prima retrogradare a zodiei Mercur, ce va reveni in zodia Varsator. La inceputul lunii va avea loc si conjunctia dintre planetele Venus si Pluto in zodia Capricornului, iar Uranus va intra in zodia Berbec. Pluta si Venus aduc iubire pentru toate zodiile, in vreme de Uranus simbolizeaza o ruptura.



Mercur va aduce discutii serioase, fie la nivel personal, fie la nivel profesional, ambele avand rezultate pozitive. Totusi, acestea le vor da de gandit tuturor nativilor. Este important ca fiecare sa isi dea seama ce isi doreste de la partener, de la relatiile de munca, de la statutul lor social si sa puna piciorul in prag!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies