Horoscop Fecioara MAI 2022. Unii nativi vor avea parte de o mărire de salariu

Horoscop Fecioara mai 2022
Horoscop Fecioara mai 2022

Consultă horoscopul lunii mai 2022 pentru zodia FECIOARĂ şi află ce ţi-au rezervat astrele! Sunt prevăzute călătorii și interacțiuni cu persoane noi!

Foarte practici, muncitori și ambițioși, nativii zodiei Fecioară vor avea parte de câteva schimbări radicale pe parcursul ultimei luni din primăvară.

Citeste si: Horoscop Rac MAI 2022. Nativii zodiei Rac au probleme de comunicare

Horoscop Fecioara mai 2022
Horoscop Fecioara mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Fecioară mai 2022 – Dragoste

Nativii zodiei Fecioară vor simți nevoia unei schimbări din punct de vedere amoros.

Vechile perspective și principii stabilite cu partenerul de viață nu te vor mai satisface, deci este momentul să pui piciorul în prag, să îți deschizi sufletul și să comunici mai sincer ca niciodată. Este foarte important modul în care îți expui punctul de vedere, căci persoana cu care te afli într-o relație nu va fi neapărat de acord cu ceea ce îi propui. Încearcă să tratezi totul cu răbdare și vei vedea că spre sfârșitul lunii lucrurile între voi vor recunoaște nuanțe diferite de compatibilitate.

Dacă nu te afli într-o relație, astrele te vor îndruma să îți urmezi cursul natural din punct de vedere amoros. A venit timpul să te pui pe primul loc și să nu îți mai faci planuri în funcție de disponibilitatea potențialilor parteneri de viață. În adâncul sufletului tău nu simți neapărat nevoia de o schimbare în ceea ce privește compatibilitatea cu persoanele de sex opus, deci este un semn clar că va trebui să stai o perioadă singură și să meditezi asupra priorităților pe care le ai.

Citeste si: Horoscop Gemeni MAI 2022. Unii nativi vor beneficia de o nouă sursă de venit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop Fecioara mai 2022
Horoscop Fecioara mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Fecioară mai 2022 – Bani

Astrele prevăd o schimbare din punct de vedere profesional. Este foarte probabil să ai parte de o promovare la locul de muncă sau de o mărire, însă nu te culca pe o ureche.

Deși ești mai mult ca sigură de faptul că sursele tale de venit se vor îmbunătăți, este bine să îți pui într-un cont de economii o anumită sumă.

O persoană în care ai foarte mare încredere îți va propune să te implici într-un nou plan de afaceri, însă rămâne la alegerea ta dacă vei face sau nu acest lucru. Sunt prevăzute sume mari de bani, iar din acest motiv ar trebui să te gândești de două ori înainte de a acționa!

Horoscop Fecioară mai 2022– Sănătate

Ai urmat un tratament îndelungat sau ai trecut deja printr-o boală, deci te vei simți sănătoasă tun. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, căci în a doua jumătate a lunii vei avea parte de un dezechilibru din punct de vedere al sănătății. Ai grijă la excesul de alcool, tutun și cafea, căci s-ar putea să te afecteaze începând cu 20 mai.

Încă de la primele semne este indicat să consulți un medic și să faci câteva analize.

Stresul și oboseala te copleșesc, simți nevoia de o vacanță, însă de data aceasta vrei să petreci timp singură. Planifică un city break sau pleacă departe de agitația cotidiană, căci sunt prevăzute interacțiuni cu oameni noi care se pare că te vor aduce cu picioarele pe pământ.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop BERBEC mai 2022. Unii nativi ar putea rămâne singuri

Horoscop Fecioara mai 2022
Horoscop Fecioara mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Fecioară mai 2022 – Carieră

Ești implicată în multe proiecte, îți dai mereu silința, iar aceste lucruri sunt observate și de șefii tăi. Sunt prevăzute măriri de salariu, contraoferte și noi propuneri de job-uri. Cu toate că nu ești persoana care să iasă din zona de confort, aceste lucruri te vor entuziama, însă va trebui să ai mare grijă și să pui în balanță absolut toate oportunitățile care îți ies în cale.

Astrele prevăd călătorii de afaceri, interacțiuni cu oameni noi și deschiderea către noi orizonturi. Rămâne la alegerea ta dacă îți dorești cu adevărat să începi sau nu acest capitol în viață. Consultă-te cu prietenii tăi sau cu rudele și cu siguranță vei ajunge să faci cea mai bună alegere!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Compatibilitate între BERBEC și BERBEC

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies