Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvaluie cum va decurge prima luna din Noul An, potrivit zodiei

Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvaluie cum va decurge prima luna din Noul An, potrivit zodiei
Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvaluie cum va decurge prima luna din Noul An, potrivit zodiei

Astrologul Mariana Cojocaru a declarat ca luna ianuarie a acestui an se afla sub influenta a trei perioade critice. Toate acestea vor aduce un inceput de an delicat.

Berbec

Luna ianuarie debutează cu un sextil plin de emoţie între Luna Albă şi Uranus. Spumoşi şi plini de viaţă, nativii zodiei vor păşi cu dreptul în Noul An. Această lună este o lună în care nativii îşi vor face prieteni noi şi iubiri noi. Trebuie să fie atenţi, însă la sănătate.

Taur

Intrarea lui Venus în Peşti vă atenţionează asupra unei persoane cu ochi alunecoşi de care veţi fi mereu  complimentaţi.Veţi

fi în centrul atenţiei, datorită casei a 11-a a horoscopului vostru care se activează în perioada următoare. Lucrurile se vor lega cum vă doriţi. Cei aflaţi într-o relaţie pot stârni gelozii.

Cristina Demetrescu horoscop 2017 – Balantele sunt cele mai favorizate

Gemeni

Din 8 ianuarie Universul nu v-a mai pune beţe în roate nativilor, aşa că veţi avea un început de an promiţător.

Planurile puse pe hârtie în trecut vor avea finalizarea dorită. Venus cu Marte va susţine cariera. Pot apărea cheltuieli neaşteptate.

Rac

La debut de 2017 Luna va fi în Vărsător, iar Luna Plină din 12 ianuarie în Rac, fapt ce duce la realizarea multor lucruri chiar de la începutul anului. Trebuie să fiţi atenţi la detalii. Dacă aveţi goluri afective vor fi umplute, datorită încrederii în sine şi de vorbele bune ale celor din jur.


Leu

Nativii acestei zodii trebuie să înceapă anul reîncârcându-şi bateriile, căci sănătatea este puţin şubredă. Este bine ca în perioada asta să vă retrageţi într-un colţ pentru a vă recăpăta forţa şi vigoarea. După data de 8 ianuarie aspectele astrale vă vor susţine la locul de muncă. Este indicat ca relaţia de suflet să fie reîmprospătată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop chinezesc 2017 – Anul Cocosului de Foc! Trei zodii sunt ghinionistele zodiacului

Fecioara



Caracteristica lunii este iubirea. Fie între patru ochi, ca să lămuriţi anumite lucruri, fie exteriorizată. Se pot lua decizii cu privire la evoluţia relaţiei sufleteşti în care vă aflaţi.

Balanţă

Cuadratura Jupiter şi Soare va apropia nativii de locurile şi persoanele dragi sufletului  sau de cele sfinte. În această perioadă se vor afla veşti importante. Aveţi grijă de sanatate şi investiţi timp în proiectele profesionale.

Horoscop chinezesc 2017. Ce ii asteapta pe cei nascuti in Anul Cocosului

Scorpion

Surprizele lunii ianuarie ţin de iubire semn că nu veti scăpa nici anul acesta de situaţiile inedite. Ce planuri veţi creiona acum va avea şansă de îndeplinire în perioada următoare.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies