HOROSCOP indian pentru săptămâna 3-7 iulie 2019. Gemenii cred în ei, Berbecii pot avea parte de tensiuni

HOROSCOP indian pentru săptămâna 3-7 iulie 2019. Gemenii cred în ei, Berbecii pot avea parte de tensiuni
HOROSCOP indian pentru săptămâna 3-7 iulie 2019. Gemenii cred în ei, Berbecii pot avea parte de tensiuni

HOROSCOP. Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 7 iulie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

O foarte mare parte a omenirii se ghideaza zi de zi dupa horosocopul indian sau vedic, asa cum noi citim zilnic horoscopul vestic. Astrologia indiana dateaza de 6000 ani si este la fel de veche ca yoga si ayurveda. Pentru multi astrologi si spirituali, horoscopul indian este foarte important si contine intelepciune mai profunda decat horoscopul vestic. Motivul? Astrologia indiana se bazeaza foarte mult pe legatura spirituala dintre sufletul reincarnat al omului, planete, constelatii si voia divinitatii pentru acel suflet. 


Astrologia indiana exista din India antica si a pornit de la interpretarea scripturilor vedice de catre intelepti. 

HOROSCOP.  Acestea sunt cele mai vechi scripturi descoperite, datand de 6.000 ani, fiind pline de intelepciune materiala si spirituala unica. 

HOROSCOP BERBEC  Mesh (14 aprilie – 14 mai)

Eforturile vor da rezultate. Se intrevede si posibilitatea de a calatori in strainatate.

Profita la maximum de aceasta oportunitate si bucura-te de tot ce-ti ofera viata. Mai pot aparea si cateva tensiuni in viata personala, deci fii atent la cum tratezi relatiile sensibile. Weekend-ul iti poate aduce intalnirea cu o persoana influenta. 
Cum e Berbecul din horoscopul indian? Curajos, foarte muncitor, lider, sincer si perseverent. Are multa energie si dinamism; cu carisma sa poate convinge si conduce oamenii usor. Se indragosteste usor si e serios in amor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

HOROSCOP TAUR  Vrishabh (15 mai – 13 iunie)

O perioada cu foarte mare incredere de sine. Te bucuri de un sentiment de prosperitate gratie faptului ca obstacolele dispar ca prin farmec. Totusi, este nevoie de mai mult efort pentru pastarea armoniei in relatia de cuplu.

In viata profesionala este nevoie de cateva ajustari care sa-ti permita stabilirea cu precizie a cauzelor problemelor si a solutiilor acestora. Colegii te pot ajuta sa iti indeplinesti obiectivele. 

Cum e Taurul din horoscopul indian? Iubitor, grijuliu, dedicat, incapatanat si usor de ranit. Este loial si atasat de cei iubiti, de job, de angajati, de proiecte, de prieteni, de aproape orice si oricine. In amor nu le place competitia.

Citeste continuarea pe  SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru IULIE! Luna lui Cuptor aduce probleme, dar și rezolvări. Atenție la prietenii falși

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies