Horoscop iunie 2016! Luna marilor rascoale sufletesti pentru majoritatea nativilor

Horoscop iunie 2016! Luna marilor rascoale sufletesti pentru majoritatea nativilor
Horoscop iunie 2016! Luna marilor rascoale sufletesti pentru majoritatea nativilor

Horoscop iunie 2016: Doua evenimente astrologice vor marca luna. Pe 14 iunie, Neptun retrograd intra in zoida Pesti, iar pe 26 iunie trigonul format din Jupiter si Pluto retrograd tempereaza lucrurile pentru majoritatea nativilor.

Stresul este cuvantul care va defini zodiile in luna iunie. Multe probleme le asteapta mai ales in Casa Parteneriatelor si a Relatiilor. Putine semne zodiacale vor putea trage linia cu plusuri la final de luna, insa incercarile la care vor fi supuse le vor intari in activitatile lor viitoare. Zodiile de foc vor avea o luna de… foc, iar cele de pamant vor avea ceva probleme de comunicare. Nici zodiile de aer nu o vor duce excelent, cu exceptia Balantei, care reuseste sa faca pace cu cei din jur.



Se poate spune ca vara vine ravasind sufletele nativilor: Fecioara va afla cine ii este prieten si cine nu, Scorpionul se va retrage intr-o solitudine absoluta, Capricornul primeste reprosuri de la partenerul de viata, Pestele este nevoit sa isi amane orice calatorie in interes de serviciu, iar Racul se va simti vinovat intr-o chestiune despre care niciodata nu banuia ca se va descoperi.

Geamanul afla adevaruri crunte si trebuie sa isi schimbe tactica de persuadare, iar Taurul are ceva probleme cu banii.
Cat despre Berbec, acesta isi va transporta problemele de la serviciu acasa, ceea ce ingreuneaza relatia cu familia.

Varsatorul ar putea sa se impace pana si cu cei mai aprigi dusmani, iar Leii trebuie sa aiba mai mare grija de sanatatea lor ca oricand. Sagetatorul este nativul care va sta cel mai bine la toate capitolele si e posibil sa primeasca o oferta de vacanta greu de refuzat.


Citeste pentru fiecare zodie in parte pe Revista Teo.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies