Horoscop joi, 15 august. În sfârșit astrele se aliniază așa cum trebuie! Perioada de foc a ajuns la final!

Horoscop joi, 15 august. În sfârșit astrele se aliniază așa cum trebuie! Perioada de foc a ajuns la final!
Horoscop joi, 15 august. În sfârșit astrele se aliniază așa cum trebuie! Perioada de foc a ajuns la final!

Horoscop joi, 15 august. În sfârșit astrele se aliniază așa cum trebuie! Perioada de foc a ajuns la final!

BERBEC 

In prima parte a zilei aveti tendinta sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, dar nerabdarea si nervozitatea va reduc randamentul si pot sa conduca la greseli costisitoare.

TAUR 

Se intrevede o zi tensionata, probabil din cauza colaborarii dificile cu un coleg de munca sau cu partener de afaceri. Se pare ca aveti planuri diferite in ceea ce priveste bugetul comun sau o investitie importanta.

Citeste si: HOROSCOP țigănesc pentru luna august, cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. O lună de foc!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru. Zile de foc și pline de pericole! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Citeste si: DEZVĂLUIRI TERIFIANTE despre crimele din Caracal. Ce spune astrologul MARIANA COJOCARU e înfiorător

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

GEMENI 

In prima parte a zilei s-ar putea sa nu va simtiti in cea mai buna forma. Din cauza contextului astral tensionat, sunteti predispus la stari depresive si migrene. Ar fi bine sa evitati situatiile cu potential conflictual. Puteti petrece seara in compania unor persoane apropiate, care va ajuta sa va detasati de problemele cotidiene si sa va relaxati. 

RAC  

La locul de munca si in afaceri aveti tendinta de a deveni impulsiv. In a doua parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani. Ar putea fi vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe care le-ati obtinut in ultma vreme in plan profesional, sau despre un castig neasteptat in afaceri.

LEU 

In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de indispozitie din cauza oboselii acumulate si a relatiilor tensionate cu colegii sau cu partenerii de afaceri.

Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa va dozati efortul. Astrele va sugereaza sa amanati discutiile sau deciziile importante in plan profesional si in afaceri. 

FECIOARĂ

Este posibil sa fiti indispus si sa deveniti irascibil din cauza unor dificultati neasteptate cu care va confruntati la locul de munca sau in afaceri. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa amanati activitatile care necesita efort intelectual si capacitate de concentrare. In

schimb, puteti sa va ocupati de diverse chestiuni casnice pe care le-ati neglijat in ultima vreme. Ar fi bine sa nu raspundeti la provocarile persoanelor mai varstnice din anturaj.

Citește continuarea AICI!

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies