Horoscop joi, 8 august 2019. Lucruri minunate aduse de un context astral fascinant!

Horoscop joi, 8 august 2019. Lucruri minunate aduse de un context astral fascinant!
Horoscop joi, 8 august 2019. Lucruri minunate aduse de un context astral fascinant!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 8 AUGUST 2019; astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor, armoniei, iubirii, banilor sa fie in cel mai norocos aspect astral cu Marele Benefic Jupiter. Este, practic, cea mai buna saptamana a acestei veri pentru ca Soarele, Venus si Jupiter si-au unit fortele ca sa ne dea noroc, oportunitati, clipe minunate. Cosmosul ne face sa ne simtim generosi, entuziasti, deschisi pentru iubire, bogatii si tot ce are mai bun de oferit viata.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti norocos azi atat in amor cat si la bani, draga Berbec. Prin cineva iti poate veni un mare noroc, fie un frate, un vecin sau persoana iubita. Indrazneste sa spui ceea ce simti azi insa fii atent la nuante pentru ca exista riscul sa iti fie interpretate cuvintele. Asteapta-te la surprize placute pe planul de acasa.

Citeste si: S-a decis! Școala va începe în acest an pe 9 septembrie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Venus-Jupiter este un aspect norocos ca o raza aurie a banilor pentru tine, Taurule.

Banii sunt unul din subiectele tale preferate si ai bafta pe orice tine de acest sector dar si de munca, deci poti profita ca sa ceri o marire si sa o si primesti sau sa atragi contracte, clienti aducatori de bani. Esti totodata destul de altruist cu banii dar nu imprumuta prietenilor si nici nu ii lasa pe altii sa profite de tine. Ai grija ce spui. Asteapta-te la surprize revelatoare placute.

Citeste si: HOROSCOPUL săptămânii 5- 11 august, cu Camelia Pătrășcanu. O perioadă plină de neprevăzut!

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti norocos in dragoste, draga Gemeni. Ai parte de mult farmec si sex appeal si le poti folosi ca sa seduci pe oricine pana peste cap. Daca iti investesti energia intr-o actiune si directie creativa, asteapta-te ca lucrurile sa mearga unsa.

Stai totusi departe de obiective prea nerealiste in cariera si in plan personal. Daca ai probleme cu banii, este timpul sa gandesti mare si sa incerci sa aplici si unele solutii neconventionale.

Citeste continuarea  AICI.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

S-a decis! Școala va începe în acest an pe 9 septembrie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies