Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani

Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani
Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani

Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, cine se bucură de succes și cine are ghinion.

Horoscop luna septembrie 2020. Luna septembrie 2020 vine cu o mulțime de surprize pentru toate zodiile. A noua lună a anului 2020 este marcată de două evenimente importante:

Neptun la „opoziţie”, în 11 septembrie. În această zi, Pământul se află în cel mai apropiat punct faţă de Nepun, astfel că a opta planetă de la Soare va putea fi vizibilă pe cer, fiind cel mai bun moment pentru a fi fotografiată.

Echinocţiul de toamnă din 2020 va avea loc în 22 septembrie, la ora 15:31, reprezentând începerea toamnei astronomice. Din această zi, durata zilelor va continua să scadă, iar cea a nopţilor să crească, până la solstiţiul de iarnă.

Vezi AICI care sunt zodiile care pierd totul în luna septembrie.

În plus, Marte în Berbec(28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021) vine cu inițiative, dar și cu acțiuni epice, de care toată lumea își va aduce aminte pentru întreaga viață.

De obicei, Marte se plimbă printr-un semn 6 săptămâni, dar de această dată va sta 6 luni în Berbec (28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021), întrucât va retrograda între 10 septembrie și 14 noiembrie.

Cu Marte în Berbec, a venit momentul pentru a pune în aplicare toate planurile așezate pe locul al doilea în ultimele luni. Cei care își vor folosi toate atuurile și vor fi creativi și hotărâți, dar vor lua și inițiativa de a schimba ceva în viața lor vor avea toate astrele de partea lor.



Nativii Berbeci au ocazia în luna septembrie să își cunoască sufletul pereche în luna septembrie. Cei care sunt singuri se pot apropia de o persoană pe care nu au văzut-o până acum din punct de vedere romantic. În plus, nativii zodiei Berbec încep să își revină și din punct de vedere financiar și se pot trezi cu o sumă importantă de bani în conturi.

Cât despre nativii zodiei Taur, aceștia sunt preocupați mai mult în luna septembrie de achiziția unor lucruri pe care nu și le-au permis în ultima perioadă.

Fie că este vorba despre o locuință sau despre decorarea locuinței, nativii zodiei Taur vor avea parte de momente plăcute în mijlocul celor dragi, ocupându-se de lucruri care le fac multă plăcere.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În schimb, nativii zodiei Gemeni sunt cu gândul la vacanță și la momente romantice alături de persoana iubită. Visează cu ochii deschiși, iar acest lucru le-ar putea afecta cariera. Dacă vor ști să facă niște economii în această lună, nativii zodiei Gemeni vor avea parte de un final de an de excepție.

Horosop septembrie 2020. Nativii Leu, în război cu membrii familiei

Pentru nativii zodiei Rac, luna septembrie vine cu surprize de la locul de muncă.

Cei care nu au avut o slujbă în ultimele luni își vor găsi locul de muncă pe care l-au visat. Cei dea angajați se pot aștepta la măriri salariale ori chiar la o promovare, care va veni la pachet cu multe provocări.

Citeste si: Wow, cu siguranță nu știai asta! Iată cele mai mari ciudățenii despre partener, în funcție de zodie!

Nici nativii zodiei Leu nu duc lipsa de surprize în luna septembrie, mai ales în familie. Niște conflicte din trecut sunt pe cale să izbucnească în sânul familiei și să creeze niște discuții din care unii nativi ai zodiei nu vor ieși prea bine. Nici la locul de muncă nu pare a fi în acest moment locul în care Leii își pot găsi liniștea și bunăstarea.

Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani
Horoscop luna septembrie 2020. Dragoste, carieră și bani

Nativii zodiei Fecioară încep luna septembrie cu dreptul și se bucură din plin de tot ce au acumulat în ultimele luni. La muncă lucrurile sunt extrem de clare, iar cei care și-au propus să câștige niște bani în plus, au ocazia să își îndeplinească visul. În plus, în viața personală, o nouă poveste de dragoste pasională se poate naște în luna septembrie și să le pună pe jar inima Fecioarelor.

Nici nativii zodiei Balanță nu așteaptă prea mult să obțină tot ce își doresc în luna septembrie. Cu ajutorul diplomației pentru care sunt vestiți, nativii își pot schimba destinul la 180 de grade în doar o clipă. Unii nativi vor pune punct unei relații extrem de vechi, alți nativi se pot întoarce la o dragoste veche, din trecut. Se pare că luna septembrie le dă aripi acestor nativi, care vor altceva.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie

Nativii zodiei Pești au probleme cu banii

Pentru nativii zodiei Scorpion sunt hotărâți să facă o cucerire în luna septembrie. Fie că este vorba despre un partener de afaceri sau despre o poveste romantică, nativii zodiei sunt hotărâți ca lucrurile să se desfășoare după bunul loc plac.

Nativii zodiei Săgetător pot ajunge la un nivel de stres periculos, așa că o vacanță sau câteva zile libere pot face minuni. Lucrurile pot avea de suferit și în familie și la locul de muncă din cauza acestei stări de epuizare. Alături de persoana iubită, lucrurile se îndreaptă în direcția dorită.

Cât despre nativii zodiei Capricorn, problemele conjugale ies la iveală, iar unii nativi își pot da seama că nu mai au nimic în comun cu persoana de care s-au îndrăgostit. Pot apărea despărțiri răsunătoare, la care nu se aștepta nimeni niciodată.

Citeste si: Zile norocoase luna august. Zodiile care au parte de surprize

Nativii zodiei Vărsător sunt sfătuiți să nu își mai caute dragostea prea departe, căci o persoană din anturajul lor este cea mai potrivită. Își vor da seama abia spre finalul lunii câte lucruri au în comun și își vor da o șansă care se poate concretiza într-o poveste de dragoste care va dura toată viața.

Pentru nativii zodiei Pești, luna septembrie vine cu adevărate provocări din cauza banilor. Acest aspect le poate pune mari probleme nativilor, care vor fi nevoiți să facă niște sacrificii. O persoană din trecut poate apărea pe la mijlocul lunii și poate aduce cu sine un secret neaștepta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies