Horoscop lunar Minerva pentru decembrie: Surprize uriase pentru o zodie, dezamagiri crunte pentru alta

Horoscop lunar Minerva pentru decembrie: Surprize uriase pentru o zodie, dezamagiri crunte pentru alta
Horoscop lunar Minerva pentru decembrie: Surprize uriase pentru o zodie, dezamagiri crunte pentru alta

Luna decembrie va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citeşte mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

TAUR

În ansamblu, cariera lor se îndreaptă spre noi începuturi. Sunt destul de concentraţi pe realizarea obiectivelor pe care le au şi acest lucru va continua pentru ei până anul viitor.

Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes şi de parteneriate sociale! Majoritatea planetelor se vor afla în jumătatea superioară a temei natale în această lună.

Aceste poziţii se vor manifesta cu impact asupra carierei şi vor aduce multe realizări. Vor fi mai preocupaţi de obiectivele profesionale şi de viaţa socială.

Şi asta pentru că vorbim de o emisferă ce se referă la munca pentru ceilalţi, la speranţele şi visele lor, la ceea ce doresc să facă. Viaţa personală şi emoţională a Taurilor vor rămâne undeva în urmă, ceea ce este o schimbare foarte bună pentru ei!

Când Marte se mută în Casa a 7-a a parteneriatelor (orice fel de parteneriate), nativii se vor simţi mai dominatori şi chiar vor avea impulsul să îi controleze pe alţii, dar nu neapărat într-un mod negativ.

Marte îi încurajează să se ocupe de luarea deciziilor atunci când se impune. Dar asta în primul rând ca lider şi abia mai apoi ca eventual agresor.

Dacă se simt obosiţi, să facă un pas înapoi, înainte de a se crea un moment nedorit de competiţie sau de ostilitate între ei şi partenerii lor.

S-ar putea să nu prea aibă răbdare la locul de muncă, dar îi vor încuraja pe ceilalţii să-şi uite slăbiciunile şi să încheie proiectele în termenele stabilite.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cele 4 zodii facute sa fie impreuna pentru toata viata - Iubirea lor este predestinata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies