Horoscop luni, 19 august! Un început de săptămână cel puțin interesant. Luna plină a dat tot peste cap!

Horoscop luni, 19 august! Un început de săptămână cel puțin interesant. Luna plină a dat tot peste cap!
Horoscop luni, 19 august! Un început de săptămână cel puțin interesant. Luna plină a dat tot peste cap!

Horoscop luni, 19 august! Un început de săptămână cel puțin interesant. Luna plină a dat tot peste cap!

Berbec 

La locul de munca si in afaceri puteti realiza tot ce v-ati propus pentru azi, dar s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte. O persoana cu autoritate, care va apreciaza competenta si corectitudinea, ar putea fi dispusa sa va acorde un sprijin important. In partea a doua a zilei este posibil sa intampinati mici dificultati in plan sentimental. Pentru a indrepta situatia, eastrolog.ro

va recomanda sa fiti diplomat si sa dati dovada de flexibilitate.

Taur 

Este posibil ca o persoana apropiata sa va invite pe neasteptate la o intrunire. Este o zi buna pentru a lua anumite decizii importante pe care le-ati amanat in ultima vreme. In relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri va puteti baza pe intuitie.

Gemeni

Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale importante, eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. O iesire in doi v-ar ajuta sa va deconectati de la grijile cotidiene si v-ar oferi ocazia sa faceti planuri pentru perioada urmatoare. Daca v-ati propus sa faceti anumite schimbari in locuinta sau in legatura cu viata de familie, ar fi bine sa le amanati pe alta zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rac

Tinand cont de conjunctura astrala de azi, este de asteptat sa va simtiti in forma si sa aveti ocazia de a rezolva o problema financiara a familiei. In activitatea profesionala si in afaceri puteti sa va ocupati de chestiuni dificile si sa finalizati o lucrare pe care ati inceput-o cu mai mult timp in urma.


Citeste si: Singurul descântec de deochi care chiar funcţionează. Leacul din bătrâni de care puțină lume știe

Citeste si: O adolescentă a făcut o poză pentru începerea şcolii, dar nu a observat cine mai era în cadru cu ea. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea

Citeste si: Deochiul- privirea care secătuiește. Știai că poate duce la deces?

Leu

Este posibil ca o persoana apropiata sa va faca o surpriza de care va veti bucura in mod deosebit. Beneficiati de o capacitate de comunicare excelenta, care va poate ajuta sa rezolvati o problema delicata in activitatea profesionala sau in afaceri. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere.

Fecioara 

In prima parte a zilei este posibil sa luati luati o decizie in urma careia va trebui sa va schimbati programul. Este

o zi buna pentru a rezolva diverse chestiuni banesti, dar eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile de orice fel. Prietenii v-ar putea invita sa participati la organizarea unui eveniment interesant. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Citește continuarea AICI

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies