Horoscop luni, 29 iulie. O zi plină de neprevăzut! Două zodii trăiesc drama vieții lor!

Horoscop luni, 29 iulie. O zi plină de neprevăzut! Două zodii trăiesc drama vieții lor!
Horoscop luni, 29 iulie. O zi plină de neprevăzut! Două zodii trăiesc drama vieții lor!

Horoscop luni, 29 iulie. O zi plină de neprevăzut! Două zodii trăiesc drama vieții lor!

BERBEC 

Relatia ta de cuplu merge bine si are potentialul sa se imbunatateasca si mai mult. Surprinde-ti jumatatea cu o miscare romantica, iar gestul iti va fi reintors. Este o perioada senzuala pentru tine asa ca bucura-te de ea. Daca esti singur, afla ca foarte curand vei intalni persoana visurilor tale.

TAUR 

Partenerul de cuplu se comporta putin ciudat, iar tu esti confuz.

Din aceasta cauza iti creezi tot felul de scenarii, unul mai fantezist decat altul. Mai bine iti pastrezi calmul pentru ca lucrurile se vor limpezi in curand, iar relatia voastra va fi din ce in ce mai buna. Esti singur? Nimeni nu poate rezista sarmului tau azi asa ca treci la treabă.

GEMENI 

Planetele au numai vesti bune pentru relatia ta de cuplu.

Lucrurile merg bine intre voi, va apropiati si mai mult unul de celalalt si va bucurati de o noapte romantica si plina de pasiune. Se anunta o seara interesanta si daca esti singur. Stelele iti zambesc, iar sex appealul tau se afla la cote foarte inalte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP săptămâna 29 iulie- 4 august 2019, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Schimbări MAJORE! Nimeni nu se aștepta

Citeste si: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 29 iulie- 4 august. O zodie află un adevăr ce le poate schimba viața!

Citeste si: Profeţia lui Arsenie Boca: ''România va fi înconjurată de flăcări… Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă''

Citeste si: Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

RAC 

Relatia ta de cuplu se afla pe drumul cel bun, iar acesta este doar inceputul. Urmeaza zile chiar mai bune. Asa ca de ce sa nu folosesti aceasta oportunitate pentru a-ti surprinde placut partenerul de cuplu. Ai incredere in tine si te simti plin de energie, iar pentru relatia de cuplu urmeaza o multime de zile fericite. Daca esti singur, ai stelele de partea ta.

Poti gasi pe cineva cu care sa te implici intr-o relatie pe termen lunga care sa te multumeasca din toate punctele de vedere.

Citește continuarea AICI!

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies