Horoscop Mariana Cojocaru 11 - 17 iulie 2021. Trei zodii fac schimbări radicale în viața lor

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte și vezi ce au pregătit astrele pentru această săptămână.

=

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

 
Berbec- E perioada în care se pregătește o mare schimbare. Se închide un capitol important de destin, pentru a se deschide altul nou. E ultima săptămâna în care Lilith va mai fi în Taur, apoi va intra în Gemeni. Cuadratura Soarelui natal cu Soarele din Rac anunță momente de cumpănă pentru Berbeci. Dileme mari în dragoste/familie/copii, iar pentru alții în carieră și segmentul ce ține de sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Cum Lilith se pregătește să părăsească constelația voastră(18 iulie), e clar că urmează un moment de cotitură pe destinul vostru. Marcajul este karmic și, dacă nu i-ați înțeles mesajul, misterele de destin ce le ascunde vă vor urmări și se vor reactiva. Dragostea și sănătatea sunt două segmente existențiale importante de le-a vizat, cu plăți și restanțe karmice, iar la alții s-a dus pe carieră, job, contracte, etc.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI

Gemeni- Umbre de destin și chiar întuneric prin care greu vă veți orienta... Așa se prefigurează mult anunțata intrare a lui Maleficei Lilith în Gemeni, după data de 18 iulie, de care vă tot scriam de ceva vreme. Cum are aspecte karmice, să vedeți ce dezastre poate provoca în dragoste, sănătate și, la mulți, chiar pe carieră.

Chiar și compatibilii, nu doar incopmpatibilii, se vor întreba dacă au ales bine în amor!...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia RAC

Rac- E vremea confirmărilor, că este vară, iar mulți Raci nu au luat aminte la povețele mele de le-am dat pe kfetele.ro. Spuneam de faptul că Axa Karmică din Gemeni și Săgetător afectează și activează afecțiuni karmice cronice.

Ați citit? Vă aduceți aminte? Florin Condurățeanu, nativ Rac, a părăsit această lume, pentru neglijența mare legată de propria sănătate. Dragostea și cariera, ș.a. sunt în derivă.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia LEU

Leu- Săptămâna debutează cu Luna Albă în Leu, deci marcată și flancată va fi sănătatea. Va trebui să raportez aspectul perioadei la astrograma complexă a fiecăruia ca să vă pot da soluții și arăta calea de ieșire.

La alți Lei se conturează tensiuni în dragoste, căci Venus va fi conjunctă cu Marte. Tensiuni și în plan profesional(carieră), pentru că Marte este considerat malefic și vă dezorientează.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: //DESCOPERĂ// Horoscop Rac luna IULIE 2021. Căsătoria îți poate bate la uşă!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Tranzitele perioadei anunță cumpene în viața voastră amoroasă, pe sănătate și la locul de muncă(profesie, studii, carieră). Va urma o perioadă și mai grea, imediat după 18 iulie, când Lilith va intra în Gemeni, zodie dublă ca și a voastră. Cum ea are conotații karmice, doar astrograma complexă a fiecăruia, cu ce a fost și ce a făcut în viețile anterioare mă ajută să descifrez misterul fiecăruia.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ

Balanță- Analiza o fac într-un cadru astral ultra-general și nu individual sau personal, pentru că nu sunt două Balanțe cu destin identic. Cuadratura Soarelui natal cu Soarele progresat la această oră vizează ultimul decan al zodiei. Dar mulți pot avea planete în această zodie, chiar dacă aparțin alteia. Familia, dragostea, relațiile cu copiii și orientarea lor sunt chestiuni care îmi atrag atenția de ceva timp.

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodii care divorțează în luna august

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia SCORPION

Scorpion- La voi există o altă cuadratură în săptămâna care vine. Cea a Soarelui natal cu Luna Albă, dar și Venus conjunct cu Marte. Prima vizată este cariera, că vă poate afecta poziția socială și nu numai... La alții, relația de familie și cu rudele. Toate, împreună, își vor pune amprenta și asupra sănătății. Cum Lilith se pregătește să intre în Gemeni, să vedeți atunci ce previziuni voi face. Acum sunt blândă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia SĂGETĂTOR 

Săgetător- La analiaza făcută săptămâna trecută, vă spuneam de Ana Maria Prodan. În această săptămână vă scriu de o altă confirmare în urma atenționărilor făcute de mine cu ravagiile pe care le poate face Axa Karmică din Săgetător și Gemeni, inclusiv pe sănătatea altora(Florin Condurățeanu) și, la unii, pe carieră. Va urma o perioadă și mai grea în dragoste, relații, căci Malefica Lilith va intra în Gemeni.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Opoziția Soarelui din Rac cu Pluton Retrograd din Capricorn ar trebui să vă pună pe gânduri, dacă ați citit acest Horoscop făcut de mine, dar și pe celelelte, de le scriu numai pe kfetele.ro. Cineva m-a sunat să îmi spună că am făcut o analiza pe nu știu ce site că-i va merge bine patru ani și am avertizat-o că nu am scris eu așa ceva. Vor urma tensiuni în dragoste, carieră. Afecțiuni karmice.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Dacă ați parcurs acest Horoscop, ați înțeles deja ca urmează o perioadă mult mai grea și că acum abia se ascut săbiile, se fac aranjemente pe ușa din dos(că cei care ne conduc destinele le fac vara, când lumea este în vacanță). Să vedeți ce decizii vor lua cei care ne conduc, în detrimentul nostru și nu în favoarea noastră. De aceea e bine să știți cu ce misiune karmică veniți fiecare, să nu orbecăiți!...

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia PEȘTI

Pești- Cuadratura lui Neptun Retrograd cu Mercur din Gemeni, este doar un semnal de alarmă la ceea ce urmează! E săptămâna în care se face o rocadă pe destin. Mercur va intra în Rac din Gemeni, iar Malefica Lilith va trece din Taur în Gemeni. Unii Pești vor fi la răscruce de drumuri cu dragostea(familia, casa ca domiciliu), alții vor avea evenimente șoc ce vor ține de carieră sau de sănătate!...

 

Rămâi pe kfetele.ro pentru a descoperi cine va avea parte de un final de lună de poveste.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies