Horoscop Mariana Cojocaru 30 mai - 5 iunie 2021. Trei zodii, între ciocan și nicovală

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal

Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Pentru că ne aflăm între două eclipse, urmează o perioadă extrem de complicată pentru mai multe zodii.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:


Horoscop săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Perioada dintre cele două Eclipse vă poziționează între ciocan și nicovală. Cu compatibilități și parteneri cu tot(dragoste, carieră, sănătate, business, studii, credite, justiție terestră și divină).

Între ciocan și nicovală vor fi și Balanțele, Gemenii, Săgetătorii, Peștii(Axa Karmică), Fecioarele, Racii, Capricornii(Pluton Retrograd), Taurii, Scorpionii, Leii și Vărsătorii, acum cu Saturn Retrograd...

Horoscop săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Perioada dintre cele două eclipse își va pune amprenta puternic asupra sănătății, mai ales că Lilith își va arăta adevărata față. Multe secrete vor ieși la lumină, inclusiv la nivel macro( zona socio-politică).

La nivel micro, veți vedea trădări, plânsete(dragoste, familie, copii), dispariții și morți ciudate, accidente, evenimente șoc, neașteptate, care pot da multora întreaga viață peste cap(PUNCT).

Horoscop săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Dacă vă anunțam deja de la Berbec și Taur că destinul vostru va fi prins în menghină, să știți că nu-i de joacă. Cum nu-i de joacă cu Karma perioadelor acestea tulburi. De aceea astrograma kamică a fiecăruia îmi dă repere orientative care mă ajută să vă îndrum prin acest labirint existențial, analizându-vă chiar viețile anterioare.

Acolo sunt piesele lipsă ale puzzle-ului de destin individual.

Horoscop săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Dubla opoziție Marte-Lună, Marte-Pluton Retrograd vizează starea de spirit, sănătatea, relația matrimonială sau sentimentală(că unii nu sunt căsătoriți). Cum este perioada dintre cele două eclipse, este marcat un blocaj, inclusiv pe carieră sau business(orientare profesională, relația cu străinătatea, copii, etc). Probleme care țin de acte(contracte, notariat, justiție, credite,ș.a). Inclusiv alegerea corectă a casei.

Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru realizează săptămânal horoscopul pentru kfetele.ro[Sursa foto: kfetele.ro]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop săptămânal pentru zodia LEU

Leu- Știți povestea cu capsatorul?! E capsator de hârtie, vă sare capsa sau sunteți cu capsa pusă? Nu de alta, dar vă poate afecta sănătatea în astfel de vremuri grele! Cineva vă capsează în dragoste, că iubirea e altceva.

Ceva rar, de care foarte puțini au parte în viața asta de penitență... Și vă mai mirați cum se destramă cuplurile. Mai ales că nici nu se interesează dinainte dacă sunt compatibili(eclipse=șoc).

Citeste si: TOP 7 caracteristici despre FEMEIA SCORPION

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Dar povestea cu ce ai fost, ce ești și ce vei fi o știi?!(ca să iasă rima, corect este:o știți!).

Că tot este o mini-acalmie, care urmează să se delăntuie pe analiza generală a perioadei, nu cea personală. Toți zic că știu ce sunt, când în realitatea este mai important trecutul karmic(cu ce au fost în viețile lor anterioare, ca să poată evolua corect pentru viitor). De Noica ați auzit? Cum se numea cartea?

Horoscop săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanță: Dragostea și devenirea sunt două subiecte stringente cerute de toți, iar voi nici nu știți cu cine sunteți compatibili...

că nu e contabilitate iubirea! Aminteam la Fecioară de Noica și cartea lui de referință, pe care v-am recomandat-o de câteva ori. Ați văzut în trecut emisiunile și scrierile mele? Dacă nu, să știți că vă bag în restanțe, ca la Facultate: Saturn RX. Că doar nu v-am întrebat de Crestomație!

Citeste si: Cele mai rele trăsături de personalitate ale zodiilor

Horoscop săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Ați citit acest Horoscop Săptămânal, că și voi sunteți între ciocan și nicovală în dragoste, pe carieră sau cu ceva restanțe pe sănătate. Nu aveți timp? Vedeți ce le-am scris Fecioarelor și Balanțelor. Dar ce faceți? Sunteți practicanți de sport național? Aruncatul cu privirea e la alții. Scorpionii și Săgetătorii trec la fapte: de aceea de cele mai multe ori sunteți amanți sau vă luați între voi: Trădare!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Cu „T” mare este trădarea în astrologie, de aceea scriam și la Scorpion. De la 2Malefic Kisees, de spuneam și în trecut. Sunt atât de puțini fideli în aceste două zodii, că te apucă groaza. Vă spun din experiența mea, că doar Spiritele Superioare și călugării, pusnicii și cei care trăiesc așa sunt demni de tot respectul meu(dragoste). Cariera obținută cu nuri e păcat capital. Karma vizează sănătatea.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Cu Pluton Retrograd nu-i de joacă, deoarece este planeta Scorpionului. Cum avem Lilith în Capricorn pe astrograma țării, necazurile se pot ține lanț de voi și trebuie să le stăvilim. Prieteniile din interes au târcoale scurte și vă pot afecta atât devenirea în carieră, cât și sănătatea. Și relațiile amoroase din interes nu pot fi văzute cu ochi buni(dragoste), că nu se leagă la locul de muncă, unde e gâlceavă!

Horoscop săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Picanteriile nu sunt pe gustul meu, că nu suport piperul! Este negru și pișcă. Pișcă și limba și strănut. E negru...că nu-i Dan Negru. Nu-l pun în mâncare că face rău, tot ce este negru(Lilith în Taur cu Uranus-sănătate). Să nu spuneți că nu v-am spus! Cauzează grav...dragostei și anunță secrete de alcov, cu trădări. Compatibilitățile se văd inclusiv în farfurie. Doar astrograma complexă e altfel!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia PEȘTI

Pești- Auzeam de curând o starletă la TV că nu știe de ce e atrasă de opalul alb(de cel roz oricum nu știe). Că ar fi piatra zodiei. Nu, nu este! Deci nu vă luați după toți care vă vând gogoși de bijuterii pe la TV(că e Las TV. Himere ca-n Las Vegas). Nu-i răspund aici a cui piatră este că nu o învăt eu cum este cu secretele din carieră. Dragostea și sănătatea au nevoie de o altă piatră(Jupiter în cuadratură).

Rămâi pe kfetele.ro pentru a citi și săptămâna viitoare horoscop săptămânal Mariana Cojocaru și pentru a descoperi ce rezervă astrele.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies