Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare
Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare si castiga bani din orice. Horoscop special pentru Kfetele.ro.

Balanţa- Iubirea este trăire în spirit şi în simţire, nu poate fi vorba de nesimţire (prostituţie). Ori iubeşti cu adevărat, ori te laşi de prostit viaţa. Unii aleg femei sau bărbaţi(vezi Parcul Operei din Bucureşti) de pe marginea drumului, de la Video Chat sau folosesc peştii. Aşa apar bolile grave, aşa se transmite SIDA, aşa ajung la violenţă şi consum de droguri şi, chiar la crimă. Cu Venus Retrograd nu glumim.

 

Scorpion- Scorpionul guvernează aparatul genital, de aceea raporturile sexuale trebuie să fie normale, nu anormale. Sexul oral e garantul transmiterii bolii numite Lupus, care apoi se transmite prin sărut. Sexul anal este interzis inclusiv de cărţile sfinte: aşa a apărut şi s-a transmis SIDA (guys, bisexuali, inclusiv femeie-bărbat). Sexul în grup e şi mai periculos. Swingers Club trebuie acu să fie interzise de lege.

 

Săgetător- Nici nu e loc de discuţie, cănd vorbim de zodia aceasta dublă(cum sunt şi Peştii, Fecioarele şi Geminii sau cu predominantă în harta natală). Pentru ei propunerile indecente sunt la ordinea zilei. Numai creştinismul practicant îi poate salva şi mântui. Papa Francisc este un Săgetător autentic, care militează pentru abstinenţă, viaţă ordonată, raporturi sexuale curate şi normale.Singurătatea e iertare

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Incepe cea mai buna luna pentru aceste trei zodii. Vor fi cele mai fericite in octombrie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies