Horoscop Mariana Cojocaru luna Martie: Probleme grave pentru doua zodii, iubiri neimplinite pentru altele

Horoscop Mariana Cojocaru luna Martie: Probleme grave pentru doua zodii, iubiri neimplinite pentru altele
Horoscop Mariana Cojocaru luna Martie: Probleme grave pentru doua zodii, iubiri neimplinite pentru altele

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale îşi vor pune amprenta asupra noastră, ce planete vor intra în mers retrograd şi care sunt fenomenele astrale unice.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 GEMENI

Aceşti nativi vor beneficia în 2018 de o influenţă jupiteriană foarte interesantă care vă fi în cea de-a şasea casă zodiacală, unde sunt plasate locul de muncă, relaţiile de muncă corecte. Cei vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni, intervenţii chirurgicale, stomatologice şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 RAC

Pentru a se bucura de succes în 2018, Racii vor trebui să fie foarte bine determinaţi în perioadele în care vor exista eclipse, pentru a beneficia de pe urma puterii patronului lor, Luna. Nativii din Rac pot avea un an 2018 plin de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie 2018.Se intra in Anul Nou Chinezesc. Afla cum este influentata zodia ta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies