Horoscop Mariana Cojocaru pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE 2018. Schimbări URIAŞE şi AMENINŢĂRI pentru două zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop Mariana Cojocaru pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE 2018. Schimbări URIAŞE şi AMENINŢĂRI pentru două zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro
Horoscop Mariana Cojocaru pentru NOIEMBRIE şi DECEMBRIE 2018. Schimbări URIAŞE şi AMENINŢĂRI pentru două zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Mariana Cojocaru ne spune care sunt conjuncturile astrale ale lunilor noiembrie şi decembrie şi cum influenţează acestea destinul românilor.

RAC

 

Se anunta un sfârşit de an plin de greutati in ceea ce priveste sfera afacerilor si a banilor. Acest lucru poate fi balansat daca nativii vor pune accent pe creativitate, punctul lor forte anul care vine, si pe munca in echipa. Daca vor avea grija, racii vor putea sa transforme greutatile in oportunitati.

 

Daca cu viata profesionala va fi mai greu, astrele vor fi mai ingaduitoare in ceea ce priveste dragostea. In prima parte a lunii noiembrie vei cunoaste pe cineva nou, insa aceasta relatie e posibil sa nu se concretizeze imediat. Un alt moment propice vietii amoroase va fi luna decembrie.

 

LEU

 

Inceputul lunii noiembrie ar putea aduce ceva probleme nativilor din zodia Leu.

Desi veniturile leului  se vor mari, vor fi si perioade in care vor simti ca banii nu le  ajung. Leii trebuie sa invete sa economiseasca. A doua parte a lunii noiembrie va fi prielnica pentru a bate palma in cazul unor afaceri.

 

In acest an, nativul leu va primi foarte multa dragoste si atentie din partea celor dragi, pe care apoi ii va putea rasfata la randul sau.

Familia este preocuparea principala in acest an. Leii vor avea numeroase oportunitati prin care isi vor putea apropia persoana iubita. Nativii zodiei vor deveni mult mai intimi si mai romantici spre a doua jumatate a lunii decembrie. Pana la sfarsitul anului, prezenta lui Jupiter in zodia Leului va va aduce noroc in relatie.

 

FECIOARA

 

Fecioarele vor avea parte de noroc la inceputul lunii noiembrie. Exista posibilitatea de a promova la locul de munca sau a primi o marime de salariu. Si o schimbare de cariera este bine venita, caci nu va fi facuta in zadar. Roadele se vor cunoaste spre sfarsitul anului.

 

Norocul nu se va resimti doar pe plan profesionali, ci si amoros. Fecioarele vor face parul urmator firesc in relatie, ori vor cunoaste pe cineva nou, gata de angajemente.

In orice caz, pe la mijlocul lui decembrie va avea loc o schimbare majora pe plan emotional, dar daca se va gestiona bine „criza”, totul va merge lin pana la sfarsitul anului.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

3 zodii de femei cu care barbatii se mandresc. Le respecta si se simt norocosi ca le au la brat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies