Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 25 - 31 iulie 2021. Momente dificile în carieră pentru trei zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal

Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Mariana Cojocaru a realizat horoscop săptămânal pentru perioada 25-31 iulie 2021. Patru zodii sunt retrograde și vin cu multe probleme în această săptămână. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BERBEC

Berbec- Soarele în Leu, într-o zodie de foc ca și a voastră, va pune accentul pe copii și pe relațiile sentimentale.

Dar totul are încărcătură karmică, deoarece patru planete grele sunt retrograde în perioada următoare: Neptun Retrograd în Pești, Jupiter Retrograd în Vărsător din 28 iulie, Saturn Retrograd în Vărsător, Pluton Retrograd în Capricorn. Anunță momente dificile în dragoste, carieră, sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru TAUR

Taur- Se anunță două cuadraturi grele pe zodii fixe, ca și a voastră. Prima va fi formată de Soarele natal cu Soarele din Leu, iar a doua de Jupiter Retrograd care va reveni din 28 iulie în Vărsător.

Probleme în dragoste și la cuplurile compatibile și la cele incompatibile, cu marcaj karmic ce țin de viețile voastre anterioare, care se pot răsfrânge asupra familiei. Cariera va fi dezorganizată, cu impact pe sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Gemeni- La cele patru planete retrograde menționate la Berbec, adaug rezonarea care deja este vizibilă dintre Lilith și Axa Karmică(Gemeni-Săgetător). Cum toate tranzitele planetare sunt cu mesaj karmic, nu aveți cum să le descifrați singuri ca să știți cum să vă orientați în dragoste, carieră, sănătarte, justiție, evoluție spirituală conform misiunii karmice de ați primit-o de

la naștere. Urmează greul astral!...

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru RAC

Rac- Auzeam pe cineva acum ceva timp, că revenirea lui Jupiter în Vărsător, va rezolva ca prin minune problemele financiare ale Berbecilor, deși aspecte legate de bani și carieră erau la voi. Cu cele patru planete retrograde ce marchează perioada analizată, dar și cu periculoasa apropiere a lui Lilith de Axa de Destin din Gemeni și Săgetător, să vedem pe unde vor scoate cămașa cei mai mulți,indiferent de zodie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru LEU

Leu- Cariera și business-ul au un marcaj astral ce ține de opoziția Soarelui cu Jupiter Retrograd care va reveni în Vărsător. Unde mai pun relațiile matrimoniale și cele sentimentale/copii!...Vești ceva mai bune am pentru sănătate, pentru că energia solară, generată de progresia solară din constelația voastră, vă dă un plus de vitalitate. Evident, rămân în acest cardru ultra-general, nu unul astro-personal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscopul trădării: Zodiile care vor suferi din pricina prietenilor și a partenerului de viață în luna august

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru FECIOARĂ

Fecioara- Progresiile solare din Leu afectează persoanele cu afecțiuni cronice, dar poate scoate la lumină și alte cherstiuni ce țin de sănătate.

Este activ sectorul astral al dușmanilor vizibili și invizibili, care se răsfrânge asupra carierei, business-ului și relațiilor de dragoste și de familie. Cum aspectele sunt karmice, mult mai grele decât până acum, menționez doar revenirea lui Jupiter Retrograd în Vărsător pe 28.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BALANȚĂ

Balanța- Ați auzit de Femeia Iederă și de Bărbatul Iederă? Cei care sufocă partenerul sau partenera într-o relație!...

Balanțele pot avea parte de așa ceva, dacă nu sunt atente. Tensiuni crescute și în dragoste și pe relațiile din carieră, business, loc de muncă, parteneriate, asocieri, sănătate,etc. Cum căile de înțelegere și evoluție le văd doar pe astrograma complexă a unei persoane, aici doar le punctez.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SCORPION

Scorpion- Chestiuni care țin de justiție și înțelegerea unor chestiuni profunde(carieră, sănătate, amor), de vreme ce Jupiter Retrograd va reveni din 28 iulie în Vărsător. Am avut surpriza ca cineva să-mi reacționeze nedorit, atunci când i-am spus adevăruri ce țineau de karma sa foarte grea, plină de greșeli grave(Roșia Montana). Apoi am realizat că nu suporta ca Universul să înregistreze secretele ei.

Citeste si:|| BLESTEMUL ZODIILOR|| Care este partea întunecată a zodiei tale

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SĂGETĂTOR

Săgetător- Revenirea lui Jupiter Retrograd în Vărsător(28 iulie), aspectul cel mai important din săptămăna care urmează, are impact profund asupra superficialității în abordarea dragostei, religiei, profesiei(carieră, că mulți sunt oportuniști de ocazie)sau a propriei sănătăți. Am remarcat și în astrologie pe cineva care vorbea de piramidă plană pe astrogramă, o eroare gravă. Piramida trebuie văzută în spațiu!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru CAPRICORN

Capricorn- Pluton Retrograd face aspecte de cvintil cu Jupiter Retrograd din Vărsător după 28 iulie, dar și cu Saturn Retrograd din Vărsător. Depide unde și cum le aveți poziționate la naștere, ca să pot face previziuni cât mai precise, la o abordare corectă individuală. Cadrul general are impact karmic, ce ține de viețile voastre anterioare(sănătate, carieră, business, dragoste), deci extrem de dificil…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru VĂRSĂTOR

Vărsător- Jupiter revine din 28 iulie în zodia voastră, semn că anumite proiecte trebuiesc reevaluate și analizate în profunzime(relații sentimentale cu încărcătură karmică, sănătate, carieră, business). Am văzuit un reportaj foarte interesant făcut acasă la Vanga(Vărsător), că nu-I plăcea să I se spună altfel. Eu am și visat-o și am realizat că sunt singura din lume căreia i-a vorbit în vis.Îmi aduc aminte perfect tot!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru PEȘTI

Pești- Jupiter Retrograd vă părăsi constelația voastră și va reveni în Vărsător. Veți rămâne cu Neptun Retrograd, semn de ape tulburi în care vă scăldați. La unii aceste aspecte sunt pe carieră, la alții în dragoste(compatibili și incompastibili), la cei mai mulți pe sănătate și dezorientare în luarea deciziilor. Cred că ați văzut la TV și noua mea colecție de brățări, care sunt de protecție. Apar cumpene karmice.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies