Horoscop Mariana COJOCARU: Zodiile NOROCOASE in saptamana 10 - 16 septembrie. Intorc BANII cu lopata

Horoscop Mariana COJOCARU: Zodiile NOROCOASE in saptamana 10 - 16 septembrie. Intorc BANII cu lopata
Horoscop Mariana COJOCARU: Zodiile NOROCOASE in saptamana 10 - 16 septembrie. Intorc BANII cu lopata

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. In saptamana 10 - 16 septembrie, o zodie castiga bani, alta primeste vesti importante.

Rac-  Patroana voastră astrală, Luna Albă, va fi conjunctă chiar din prima zi a săptămânii, cu Soarele şi Mercur în Zodia Fecioarei. Într-un aspect de sextil cu Soarele Natal. E semn bun pentru comunicare, alergături de toamnă, discuţii cu vecinii, fraţii şi surorile. Posibile petreceri în familie(nunţi, botezuri, aniversări). Cuadratura Venus-Marte din Scorpion şi Vărsător vă trezeşte latura spirituală.

 

Leu- Axa Timpului Vostru este într-un aspect delicat(cuadtratură) şi demn de semnalat cu Marele şi Micul Benefic din Scorpion(Jupiter şi Venus) ce vă obligă să faceţi în aşa fel încât să rezolvaţi cât mai multe

lucruri şi să fiţi cât mai eficienţi. Conjuncţia Lunii cu Soarele şi Mercur din Fecioară poate reactiva  afecţiuni cronice la persoanele trecute de prima tinereţe. Atenţie la munca în exces şi stes!

 

Fecioara- Alinierea de Planete va fi doar la debut de săptămână(Lună-Soare-Mercur), apoi Luna va intra în Leu şi vă poate activa unele contracte, care să se materializeze în bani. Unele şi unii nativi se pot gândi la schimbarea adresei din buletin(închirieri de camera la cămin, garsoniere, apartamente), vânzări şi achiziţii de bunuri de valoare la preţuri rezonabile (reduceri).

Sănătatea se cere la control.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Aceste zodii primesc totul de la Dumnezeu si de la viata in toamna lui 2018! Vor fi ocrotite la orice pas

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna SEPTEMBRIE. Doua zodii vor avea de trecut obstacole grele

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies