Horoscop Mariana COJOCARU: Zodiile NOROCOASE in saptamana 10 - 16 septembrie. Intorc BANII cu lopata

Horoscop Mariana COJOCARU: Zodiile NOROCOASE in saptamana 10 - 16 septembrie. Intorc BANII cu lopata
Horoscop Mariana COJOCARU: Zodiile NOROCOASE in saptamana 10 - 16 septembrie. Intorc BANII cu lopata

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. In saptamana 10 - 16 septembrie, o zodie castiga bani, alta primeste vesti importante.

Balanţă- Venus părăseşte zodia voastră şi intră în Scorpion. Un aspect bun pentru venituri diverse. Unii îşi repară sau redecorează casa, iar alţii se înoiesc. Părinţii achiziţionează uniforme, hăinuţe şi rechizite pentru copii şi-i pregătesc de şcoală. Orazul fin cu cheltuială se ţine. De aceea, o mască de casă, o cremă nouă pentru faţă adecvată la sezonul rece e musai să o aveţi în casă la oglindă sau în poşetuţă.

 

Scorpion- Marele Benefic întinde mâna Micului Benefic şi împreună pot susţine norocul acestor nativi. Mă refer doar la unii, căci aspectul de cuadratură pe care-l face Venus cu Marte şi Jupier cu Axa Karmică nu-I susţine pe cei care se nasc în păcat şi pe Scorpionii care au comis păcate de-a lungul timpului, de-a lungul vieţii. Conjuncţia Lunii cu Mercur şi Soarele din Fecioară împarte prietenii în două…

 

Săgetător- Cuadratura Soarelui Natal cu alinierea de planete din Fecioară vă atenţionează şi vă taxează dacă aţi greşit faţă de cineva din casă, din sediu sau din afara casei. Rugaţi-vă la Cel de Sus să vă ierte păcatele, că sunt nenumărate. Sunteţi aventurieii zodiacului şi nu e Săgetător care să nu fi calcat strâmb, cu excepţia Papei Francisc de la Roma(nativ Săgetător). Poate doar pruncii zodiei…

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Aceste zodii primesc totul de la Dumnezeu si de la viata in toamna lui 2018! Vor fi ocrotite la orice pas

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies