Horoscop marți, 20 august. Zâmbete și lacrimi. Nimic nu le stă în cale!

Horoscop marți, 20 august. Zâmbete și lacrimi. Nimic nu le stă în cale!
Horoscop marți, 20 august. Zâmbete și lacrimi. Nimic nu le stă în cale!

Horoscop marți, 20 august. Zâmbete și lacrimi. Nimic nu le stă în cale!

BERBEC 

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa va ocupati de rezolvarea unor probleme legate de viata de familie, pe care le-ati tot amanat in ultima vreme. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri, iar cheltuielile ar putea fi mai mari decat v-ati asteptat. Pentru a putea duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi, astrologii va sfatuiest sa va organizati cat mai bine timpul. Ati

face bine sa fiti atent la acte, pentru ca exista riscul sa le pierdeti.

TAUR

Contextul astral de azi v-ar putea induce tendinta de a va asuma prea multe riscuri. In a doua parte a zilei este posibil sa se iveasca o ocazie neasteptata de a castiga bani. Daca aveti de luat decizii importante pentru familie, va recomandam sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata.

GEMENI

Este de asteptat sa fiti intr-o forma foarte buna din punct de vedere intelectual. Este o zi buna si pentru a concepe planuri de viitor. Spre seara aveti posibilitatea sa demarati o activitate care v-ar putea ajuta sa va faceti remarcat in societate. Puteti sa contati pe sprijinul prietenilor si al persoanei iubite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 19-25 august 2019, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante!

Citeste si: Cand pică Paștele în 2020. Data a fost stabilită!

 

RAC

Se pare ca sunteti plin de energie si va simtiti instare sa faceti mari eforturi fizice si intelectuale. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti oaspeti sau sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. In

relatia cu persoana iubita nu se intrevad probleme deosebite.

LEU 

Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante, mai ales in activitatea profesionala si in afaceri. Conjunctura astrala de azi este foarte buna pentru consolidarea relatiilor, atat a celor personale cat si a celor profesionale sau de afaceri, si va ofera ocazia sa stabiliti noi relatii de prietenie sau de parteneriat in afaceri. 

FECIOARA

La locul de munca si in afaceri aveti ocazia sa incepeti sa puneti in aplicare anumite idei la care va ganditi de mai mult timp. Sunt sanse sa obtineti castiguri frumoase si recunoasterea unor merite profesionale. Este posibil ca eforturile depuse in aceasta perioada sa aiba nevoie de timp pentru a produce efectele scontate.

Citește continuarea AICI

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies