Horoscop miercuri, 31 iulie. O zi plină de neprevăzut! Ceva se schimbă pentru totdeauna!

Horoscop miercuri, 31 iulie.  O zi plină de neprevăzut! Ceva se schimbă pentru totdeauna!
Horoscop miercuri, 31 iulie. O zi plină de neprevăzut! Ceva se schimbă pentru totdeauna!

Horoscop miercuri, 31 iulie. O zi plină de neprevăzut! Ceva se schimbă pentru totdeauna!

Berbec

Odihna de care ai azi parte e binevenită, pentru că îţi oferă starea perfectă pentru a te detaşa de toate. Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Discuţiile pe care le ai cu familia au şi ele un rol pozitiv asupra stării tale psihice, pentru că primeşti de la cei dragi promisiuni şi garanţii că planurile comune vor ajunge la îndeplinire curând.

Taur

Iubirea e ca un joc adolescentin care te face să te simţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul vostru şi vă apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa. Nici nu ştii de unde descoperi privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către tine în cel mai neaşteptat loc, totul e să fii deschis să încerci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gemeni

E plăcută liniştea de acasă, chiar dacă nu aduce nimic nou în peisaj, fiind exact aceeaşi atmosferă de rutină, monotonă şi banală, cu care eşti obişnuit. Eşti o fire care iubeşte noutatea, dar vei descoperi şi în monotonia casnică ceva relaxant, tocmai pentru că nu se iveşte nimic care să te scoată din comoditate.

Totuşi, lenea nu e bună pentru o viaţă de familie reuşită, pentru că părinţii sau partenerul de viaţă ţi-ar putea reproşa dezinteresul faţă de sarcinile care îţi revin.

Rac

Te simţi bine în monotonia acestei zile şi preferi să te ocupi de lucruri banale pe care le ştii pe din afară. Trebuia să vină şi o astfel de zi, pentru că nu întotdeauna ai parte de lucruri interesante.

Chiar şi rutina poate fi plăcută, pentru că în tihna casei tale sau în banalul cotidian te poţi gândi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altădată.

Citeste si: Horoscop marți, 30 iulie. O zi plină de neprevăzut! Se schimbă tot pentru o zodie!

Citeste si: Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie

Citește coninuarea AICI!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Simina de la Puterea Dragostei, poza cu ea însărcinată în luna a patra? Doar AICI, reacţia incredibilă a lui Jador! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies