HOROSCOP Mihai Voropchievici. Zodiile care îți umplu portofelul de bani. Cu cine trebuie să te asociezi în afaceri

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Zodiile care îți umplu portofelul de bani. Cu cine trebuie să te asociezi în afaceri
HOROSCOP Mihai Voropchievici. Zodiile care îți umplu portofelul de bani. Cu cine trebuie să te asociezi în afaceri

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea ”Adevăruri ascunse” combinațiile de zodii care sunt bune pentru fiecare nativ, ca să aibă portofelul plin.

HOROSCOP Mihai Voropchievici. Zodiile care îți umplu portofelul de bani.

HOROSCOP BERBEC- își asumă riscuri și stie că îi va aduce câștiguri. Se înțelege bine cu Săgetătorul, la fel de bine poate să prindă un Vărsător și Pești. Peștii au noroc la bani, iar Vărsătorii știu mai bine decât berbecii să facă bani. Acesete colaborări aduc succes garantat.

Citeste si: HOROSCOP Cassandra pentru săptămâna 1-7 aprilie 2019. Berbecii se maturizează, Leii sunt îngrijorați de o moștenire

HOROSCOP TAUR- găsește foarte greu un colaborator. Dacă nu simte banul, e rău. Singurul motiv pentru care vrea un colaborator este faptul că e cam leneș. Își trag lângă ei zodii pragmatice, adică Capricornul. Scorpionul este la fel de bun, are intuiția banului.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 30 martie- 5 aprilie. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri- previziuni complete pentru kfetele.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

HOROSCOP GEMENI- sunt volatili și habar n-au să facă bani. Ei au nevoie de activități motivatoare să facă bani. Indiferent câți bani ar primitot fac gălăgie. Ei caută asociați mult mai responsabili și capabili. Atunci o să ia un Leu sau o Fecioară și chiar un Pește. Această combinație funcționează foarte bine.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC saptamanal 1-7 APRILIE 2019. Un nou MESAJ INTELEPT de primavara!

HOROSCOP RAC- acest nativ fuge de sărăcie. Are idei multe, este muncitor și imaginativ. Mizează mult pe intuiție. Știe unde sunt banii. Racii se îmbogățesc în prima jumătate a vieții. Până atunci au tot felul de oportunități. Partenerii cei mai buni: Carpicorn, Scorpion și Pești.

Citeste si: Horoscop WEEKEND 29-31 martie 2019. Ce îţi aduce Luna în Capricorn şi Vărsător în ultimele zile de martie

HOROSCOP LEU- iubește puterea și doreșete să se află la conducere. Ei strălucesc datorită banilor. Foarte rar suportă la stat sau la patron. Se remarcă cu ușurință, devin șefi. Zodiile compatibile pentru Lei: Berbec, Săgetător, Vărsător. Asociera această are un succes garantat.

citeste continuarea pe antena3.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cercetătorii avertizează: trecerea la ora de vară omoară oameni! Ce efecte are somnul pierdut

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies