Horoscop Minerva 17-23 decembrie 2017. O săptămână ca în poveşti pentru aceste zodii, le merge din plin

Horoscop Minerva 17-23 decembrie 2017. O săptămână ca în poveşti pentru aceste zodii, le merge din plin
Horoscop Minerva 17-23 decembrie 2017. O săptămână ca în poveşti pentru aceste zodii, le merge din plin

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 decembrie 2017: Aceste zodii vor avea o săptămână ca în poveşti. Din 19 decembrie, unele zodii trec prin schimbări radicale.

TAUR – Spuneam, cred că săptămâna trecută, că nativii Taur ar trebui să se bucure de ce au, pentru că vor veni zile mai grele. Iată că această săptămână pare să fie una din acele perioade cu ghinion. Acesta se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ, de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru.

 

GEMENI – Pentru aceşti nativi atmosfera pare să se tensioneze, efectele crucii cardinale pe cale să se disipe, ating sectoare sensibil legate de aceşti nativi – creativitatea, banii, susţinătorii, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adevarul urat din spatele fiecarei zodii - Nu stiai asa ceva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies