Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante

Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante
Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante

Horoscop Minerva pentru a doua jumatate a lunii iulie. Urmeaza o perioada de foc, cu decizii importante.

Taur

 

Iulie va fi un moment deosebit de reuşit în ceea ce priveşte relaţiile personale pentru cei născuţi sub semnul Taurului. Acum, cele mai plăcute sentimente nu vor fi aleatoare, vor fi însoţite de un răspuns puternic, care depinde în mare măsură de reacţia ta.

 

Principalul susţinător va fi Luna, exaltată în semnul tău şi care acum are consolidată poziţie de succes printre astre şi ridică prioritatea senzorialităţii tale peste tot.

 

Pe de altă parte, Pluto, care este responsabil de reacţiile Taurului, va aduce şi bonusuri speciale, iar influenţa lui este puţin probabil să fie suficient de puternică pentru a crea probleme semnificative acelor Tauri care intenţionează şi sunt gata să facă orice pentru a realiza ceea ce sunt, lucruri determinate pentru a metabolismul său de bază.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies