Horoscop Minerva pentru luna MAI 2018. Schimbari majore pe toate planurile, se ia viata de la inceput

Horoscop Minerva pentru luna MAI 2018. Schimbari majore pe toate planurile, se ia viata de la inceput
Horoscop Minerva pentru luna MAI 2018. Schimbari majore pe toate planurile, se ia viata de la inceput

Horoscop lunar Minerva mai 2018. Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru ultima lună de primăvară. Apar oportunităţi unice de schimbare în bine pentru jumătate dintre zodii.

GEMENI

Eris este responsabilă pentru declinul zodiacal al Gemenilor din ultima vreme, lucru deloc bun pentru că în loc să-i ajute, Eris a încercat tot ce se poate pentru a-i răni pe Gemeni şi le-a distrus planurile. Dar, în mai iată că interesantul asteroid îşi va schimba preferinţele şi va juca de partea lor.

Lui Eris i se va alătura liderul ceresc al elementului de aer, Mercur, precum şi cea de-a doua stăpână a Gemenilor, Ceres.

Ca urmare, a doua lună de primăvară poate deveni destul de semnificativă pentru tine, mai ales dacă încerci să îţi asumi schimbarea. Într-o anumită măsură, această perioadă te va testa şi pentru că va trebui să te adaptezi la noile condiţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop mayas luna mai 2018. Trei zodii vor avea o perioada de vis

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Horoscop Mariana Cojocaru pentru MAI 2018: ce zodii sunt norocoase si ce zodii sunt ghinioniste. Luna plina aduce evenimente picante

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies